Lukk

MØBLER OG INNREDNING FOR OFFENTLIGE MILJØER

Hjem | Kontormøbler | Skrivetavler

Skrivetavler

Skrivetavler

All tekst trenger ikke å foreviges! De aller fleste bedrifter har behov for en tavle der du raskt kan både skrive og viske ut teksten din. I sortimentet vårt finner du en stor variasjon av tavler fra Lintex til ulike formål og behov. Vi har både moderne og fine glasstavler som kan festes på veggen, og klassiske whiteboardtavler for deg som ønsker en større flate å skrive på. Vi har mobile tavler for bedrifter med behov som endrer seg, og for deg som ønsker en roligere arbeidsplass, har vi også varianter med lyddempende egenskaper. Kjøpsguide skrivetavler>> 

Sortering:
Mobil skrivetavle i glass, lydabsorberende stoff bak, 2 størrelser
MÅNGA VALMÖJLIGHETER
Skrivetavle Frame Wall, ramme i eik, 24 farger, 3 størrelser
24 FARGER
Whiteboardtavle Air, hvit kant, justert, høyde 119 cm, 5 bredder
5 STØRRELSER
Whiteboardtavle Wood, ram i Eik, 3 størrelser
MASSIV EIK
fra 3 060 nok
Rek. pris: 3 795 nok
Skrivetavle Frame Wall, ram i grå lakke, 24 farger, 3 størrelser
24 FARGER
Mobil skrivetavla Mono i silkglass, 2 størrelser, 4 farger
SVENSK DESIGN
Mobil skrivetavle Mono, i glass, 2 størrelser, 4 farger
SVENSK DESIGN
MOOW vegglist 4000X50X50 mm -4%
1 055 nok
Rek. pris: 1 100 nok
MagVision optisk hvit 980X630X15 mm
LAGERVARE
-4%
1 510 nok
Rek. pris: 1 575 nok
MagVision optisk hvit 630X490X15 mm
LAGERVARE
-4%
760 nok
Rek. pris: 795 nok
Pennhylle for glassplate klar plexiglass L = 330 mm
LAGERVARE
-6%
MagVision tavle 1180X1000X15 mm, flere farger
MANGE VALG
-4%
fra 2 835 nok
Rek. pris: 2 960 nok
MagVision tavle 1980X1000X15 mm
MANGE VALG
-4%
fra 4 265 nok
Rek. pris: 4 450 nok
MagVision tavle 1480X1000X15 mm, flere farger
MANGE VALG
-4%
fra 3 650 nok
Rek. pris: 3 810 nok
MOOW med hjul, 2 størrelser
LAGERVARE
-4%
fra 5 260 nok
Rek. pris: 5 490 nok
Magneter for 6-pakks glassbrett, svart Ø16 mm
LAGERVARE
-5%

Kjøpsguide – Tavler 

Den tid er forbi da en tavle var en grønn krittavle i et støvete klasserom! I dag er utvalget av tavler imponerende stort og inkluderer alt fra klassiske whiteboardtavler til pent designede glasstavler i moderne stil. En tavle gjør det enkelt å møte arbeidsplassens behov, uansett om det er huskelapper eller forelesninger som skal skrives. Når det er på tide å investere i en tavle, kan det være lurt å tenke over hvilken type formål tavlen skal brukes til, for at du skal kunne gjøre et så smart og godt kjøp som mulig. Vi hos AZ Design guider deg gjerne i riktig retning!

Glasstavler

Har du også sett kontorer med vegger som er dekorert med sånne fine, moderne glasstavler? De elegante og magnetiske tavlene har blitt utrolig populære i det siste. Ettersom tavlene i glass både kan brukes til å skrive på og feste huskelapper på, utgjør de en viktig funksjon på de fleste arbeidsplasser. Med en glasstavle slipper du alt styret med korktavler og tegnestifter, og du får dessuten en fleksibel flate til tekst på kjøpet! Alle funksjonene gjør at glasstavler passer perfekt for de fleste bedrifter.

Whiteboardtavler

Det er ikke så rart at den klassiske whiteboardtavlen fortsatt er med i spillet. Den er utrolig fleksibel og egner seg like fint til forelesninger som til kurs og møter. Hvis du må skrive hele setninger og store mengder med tekst, er en whiteboardtavle helt riktig valg for din bedrift.  Materialet til tavlen gjør at de fleste har lett for å skrive pent og pyntelig. Hvis man trenger ekstra hjelp med plassering av teksten, har vi på AZ Design også modeller med grå, tynne linjer som gjør det enda enklere. Linjene er både funksjonelle og gir tavlen en effektfull look, omtrent som en klassisk linjert skrivebok.

Mobile tavler

Mange bedrifter er avhengig av at man flytte rundt på de hjelpemidlene man har, for på den måten å øke plasseffektiviteten og fleksibiliteten. Vi har heldigvis mobile tavler, som takket være de smidige hjulene og den kompakte utformingen er lette å transportere mellom ulike rom og møtesaler.

Lyddempende tavler

Synes du at kontoret ditt er for bråkete? De aller fleste tenker nok ikke på lyddemping når de hører ordet tavle, men faktum er at det faktisk finnes en rekke smarte modeller som bidrar til å løse problemet. Samspillet mellom uttenkt design og eksepsjonell funksjonalitet gjør at vi kan tilby tavler som tilbyr både en romslig flate til tekst og lydabsorbering i ett.

Tavlens farge og form

De fine tavlene våre fra Lintex kommer i mange trendsikre farger for enhver smak. Hvis du foretrekker nøkterne farger, kan det være lurt å satse på noen av de klassisk grå eller jordaktig varme nyansene. Trenger kontoret et fargeinnslag? En moderne tavle i en aksentfarge som turkis, gul eller rosa blir aldri feil! Besøk gjerne www.azdesign.no for å få god oversikt over alle de fine fargevalgene våre. Hos oss finner du alltid kvalitetsprodukter til overkommelige priser.


LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn

Handlevognen er tom
0 st 0 nok
Til kassen

Prisgaranti

Trygg og sikker e-handel

Betale med Svea Finans