Lukk

MØBLER OG INNREDNING FOR OFFENTLIGE MILJØER

Hjem | Kjøkken og spisesal | Tilbehør kjøkken | Annet kjøkken

Annet kjøkken

Annet kjøkkenutstyr

I et restaurantkjøkken, på en kafé eller i et storkjøkken trenger man riktig utstyr for å lykkes med tilberedning og servering. Vi tilbyr et bredt sortiment av restaurantutstyr online. Vi har lang erfaring i bransjen, og vi velger alltid funksjonelle produkter av god kvalitet til gode priser. Her finner du for eksempel kjøleplater som holder maten kald, ulike typer vogner og fine varmelamper til servering av buffeer. Godt utstyr forenkler arbeidet! Du legger inn bestillingen din her, og du kan velge mellom flere ulike betalingsmåter. Vi sender produktene til deg i løpet av noen dager.

Sortering:
Brystforkle med lomme, 100 bomull, Øko Tex
LAGERVARE
-13%
Tesil Ø6,3 cm, mesh, rustfritt stål
LAGERVARE
-14%
Serveringsbestikk, Akasie
LAGERVARE
-13%
121,60 nok
Rek. pris: 140,30 nok
Ostehøvel, rustfritt stål
LAGERVARE
-13%
BBM
40,80 nok
Rek. pris: 47,10 nok
Tesil Ø 4,5 cm, mesh, rustfritt stål
LAGERVARE
-13%
Dampkoker, rustfritt stål
LAGERVARE
-13%
71,50 nok
Rek. pris: 82,30 nok
Stekespade, rustfritt stål
LAGERVARE
-13%
175 nok
Rek. pris: 202 nok
Pølsestativ, rustfritt stål
LAGERVARE
-13%
Drop nett, GN 1/2, rustfritt stål
LAGERVARE
-13%
Grillpad, komplett sett
LAGERVARE
-13%
302 nok
Rek. pris: 348 nok
Dørslag 23,5 cm, rustfritt stål
LAGERVARE
-14%
Ekstra container, Le Tube
LAGERVARE
-13%
111,20 nok
Rek. pris: 128,30 nok
Mandolin tilgang, rustfritt stål
LAGERVARE
-13%
1 377 nok
Rek. pris: 1 589 nok
Mandolin komi
LAGERVARE
-13%
404 nok
Rek. pris: 466 nok
Spritsset, Le Tube, 6 stk
LAGERVARE
-13%
241,30 nok
Rek. pris: 278,50 nok
Spritsset, Le Tube
LAGERVARE
-13%
831 nok
Rek. pris: 959 nok
Julienneblad for svingmandolin, 2/7 mm
LAGERVARE
-13%
Eggkurv, 25 cm, nikkelbelagt wire
LAGERVARE
-13%
Bongliste 61 cm
LAGERVARE
-14%
BBM
145 nok
Rek. pris: 167,70 nok
Bongliste 92 cm
LAGERVARE
-13%
BBM
198,40 nok
Rek. pris: 229 nok
Kjøkkensaks, rustfritt stål
LAGERVARE
-13%
BBM
61,80 nok
Rek. pris: 71,30 nok
Salt- og pepperkvern, svart, 11 cm, gummitre
LAGERVARE
-13%

Leasing Restaurangmöbler

Kjøpsguide annet kjøkkenutstyr

I et restaurantkjøkken er det viktig å investere i produkter som gjør det daglige arbeidet enklere. Her har vi samlet alt øvrig utstyr du trenger til restaurantkjøkken. Ta en titt på kjøleplatene våre – de kommer i flere størrelser og varianter og passer perfekt til en salatbar eller til å ha kjøttpålegg på. Når det kommer til servering i restauranten, er det ofte viktig å kunne holde maten varm på en trygg måte, noe som kan gjøres med våre varmelamper som kan senkes og heves. Blant vårt utstyr til restaurantkjøkken finner du også større redskaper og produkter, som våre praktiske geidervogner med plass til 16 stekeplater. Hvis du bestiller flere av samme produkt, kan du se frem til vår mengderabatt. Av vårt øvrige utstyr finner du alt fra små produkter, som termometre, til større produkter som vogner til servering og varmebevaring.

Øvrig utstyr til å holde maten varm

I et restaurantkjøkken er det viktig å kunne holde maten varm på en trygg måte. Dette gjelder vanligvis i løpet av de timene serveringen pågår. I restaurantbransjen er det et enormt regelverk å følge, spesielt med fokus på hygiene og håndtering av mat. Blant annet er det regler for hvor varm maten må være for å holde varmen på en trygg måte. Når maten skal holdes varm, skal den ha en temperatur på minst +60 °C. Med varmelampene våre kan du holde en bestemt type mat varm over lengre tid. På samme måte kan du med kjøleplatene våre holde mat kald over lang tid. Ofte trenger restauranter flere varmelamper eller kjøleplater, for eksempel til en større buffé. Husk at du får mengderabatt hos www.azdesign.no når du bestiller flere produkter av samme type!

Organiser kjøkkenet med vårt øvrige utstyr

I et restaurantkjøkken er det utrolig viktig å være organisert. Restaurantbransjen assosieres ofte med stress, nettopp fordi det er så mange forskjellige momenter som må utføres samtidig. Dessuten skal gjestene holdes fornøyd og få den oppmerksomheten de trenger. Et organisert kjøkken er alfa og omega for å gjøre arbeidet lettere. Med geidervognene våre blir det betydelig lettere å holde arbeidsflatene rene og ryddige. Vi tilbyr geidervogner i flere størrelser, blant annet har vi varianter med plass til 16 stekeplater. For økt sikkerhet har geidervognene våre hjul med brems, slik at du kan plassere dem hvor du vil.

Serveringsvogner med plass til mye

I tillegg til at du finner flere varianter av geidervogner i vårt tilbud av øvrig utstyr, finner du også de populære serveringsvognene våre. De har mange forskjellige bruksområder i et restaurantkjøkken. Blant annet kan du plassere deig som gjærer på dem, eller bruke vognene som oppbevaring til salatbuffeen, siden de er lette å rulle inn og ut fra serveringslokalet og inn på kjølerommet. Akkurat som mange andre produkter i sortimentet vårt er også vognene laget av rustfritt stål, noe som gjør det lett å rengjøre dem med for eksempel en vannslange. Når du handler hos www.azdesign.no, kan du stole på at du får topp kvalitet. Disse produktene produseres for profesjonelle restaurantkjøkken, og de er derfor laget av slitesterke og holdbare materialer. De har også ofte en rekke smarte funksjoner.


LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn

Handlevognen er tom
0 st 0 nok
Til kassen

Prisgaranti

Trygg og sikker e-handel

Betale med Svea Finans