Lukk

For privatpersoner tilbys bare kontormøbler - Akkurat nå er alle høydejusterbare skrivebord på lager!

Hjem | Kontormøbler | Lydabsorbenter | Skjermvegger

Skjermvegger

Gulvskjermer/Skjermvegger

Det er nok ikke en tilfeldighet at barn er så glad i lekehytter! Å dele opp et rom, og på den måten skape «rom-i-rommet», er noe som tiltaler mange. Mange av dagens kontorer er ofte store, åpne flater hvor det er lett å bli distrahert av kollegaene sine. Derfor kan det være en god idé å gjøre kontoret mer fleksibelt ved hjelp av en avskiller. Det er ikke bare en fordel å få en avgrenset overflate – gulv- og skjermveggene fungerer dessuten som lydabsorberende vegger! Ved hjelp av denne smarte funksjonen blir avskillerne derfor lyddempende. Kjøpsguide gulvskjermer/skjermvegger>>

Sortering:
Gulvskjerm, lydabsorberende, bredde: 140 cm, 17 farger, 6 høyder
LAGET I SVERIGE
Gulvskjerm, lydabsorberende, bredde: 100 cm, 17 farger, 6 høyder
LAGET I SVERIGE
Gulvskjerm, lydabsorberende, bredde: 120 cm, 17 farger, 6 høyder
LAGET I SVERIGE
Gulvskjerm, lydabsorberende, bredde: 80 cm, 17 farger, 6 høyder
LAGET I SVERIGE
Gulvskjerm, lydabsorberende, bredde: 60 cm, 17 farger, 6 høyder
LAGET I SVERIGE
Mobil skrivetavle i glass, lydabsorberende stoff bak, 2 størrelser
MÅNGA VALMÖJLIGHETER
Gulvskjerm Edge, lydabsorberende stoff, høyde 150 cm, 3 lengder, 27 farger
MAGNETISKE VEDLEGG
Gulvskjerm Edge, lydabsorberende stoff, høyde 180 cm, 3 bredder, 27 farger
MAGNETISKE VEDLEGG
-20%
Gulvskjerm Edge, lydabsorberende stoff, høyde 135 cm, 3 bredder, 27 farger
MAGNETISKE VEDLEGG
Gulvskjerm Edge, lydabsorberende stoff, høyde 165 cm, 3 bredder, 27 farger
MAGNETISKE VEDLEGG
ScreenIT A30 - Gulvskjerm med plexiglass
FLERE STØRRELSER
-14%
fra 3 285 nok
Rek. pris: 3 825 nok
Gulvskjerm Softline 30, med beslag, 9 størrelser, 2 farger, pakke
MANGE VALG
-4%
Gulvskjerm Soneo 30, med ben, 9 størrelser, 2 farger, pakke
MANGE VALG
-4%
Gulvskjerm Softline 50, 9 størrelser, 5 farger
MANGE VALG
-4%
fra 2 185 nok
Rek. pris: 2 280 nok
Gulvskjerm Soneo 50, med beslag, 9 størrelser, 5 farger
LAGERVARE
-4%
ScreenIT Health & Care - Gulvskjerm inkl. fotpakke
3 FARGER
-14%
ScreenIT A30 - Gulvskjerm med stoffsøm
FLERE STØRRELSER
-14%
fra 2 270 nok
Rek. pris: 2 640 nok
ScreenIT A30 The Rising - Gulvskjerm høydejusterbar
MANGE VALG
-14%
ScreenIT A30 - Gulvskjerm med rette hjørner
MANGE VALG
-14%
fra 2 270 nok
Rek. pris: 2 640 nok
ScreenIT A30 Gulvskjermbås - 2 bord
MANGE VALG
-14%
fra 16 700 nok
Rek. pris: 19 430 nok
ScreenIT A30 - Gulvskjermbås
MANGE VALG
-14%
fra 9 955 nok
Rek. pris: 11 580 nok

Kjøpsguide – Gulvskjermer/Skjermvegger

Gulvskjermene og skjermveggene våre fungerer ikke bare visuelt – de demper også de uvelkomne lydene som oppstår ved delte arbeidsplasser. Når man skal skape et godt og hyggelig arbeidsmiljø, handler det ikke bare om hvilke bord og stoler man bruker. Åpne kontorlandskap har mange fordeler, men krever ofte en viss avskjerming og lyddemping for å fungere optimalt. Det å benytte seg av avskillere og skjermvegger på kontoret handler ikke bare om å minimere lyd og innsyn, men også om å skape en romslig atmosfære man kan trives i.

Plassering

Når du skal velge hvor en skjermvegg eller gulvskjerm skal plasseres, kan det være lurt å prøve å danne seg et bilde av hvordan rommet ser ut ovenfra. Et nytt perspektiv kan ofte hjelpe deg med å se muligheter som du ellers hadde gått glipp av. Kanskje det finnes et hjørne eller vindu i rommet som passer ekstra godt å fremheve eller optimalisere ved hjelp av en avskiller til kontor? Når man skaper nye rom ved hjelp av skjermvegger, skaper man ofte nye arbeidsmuligheter også. Trodde du at det ikke var plass til et skrivebord eller en stol? Tenk igjen! Med en skjermvegg kan man trylle frem det meste.

Gulvoverflate

Ettersom gulvskjermer og skjermvegger plasseres på gulvet, er det viktig å sørge for at det er nok gulvplass. Tenk også på at det kan oppleves irriterende hvis skjermene for eksempel plasseres foran en stikkontakt, strømbryter eller armatur. Det passer heller ikke å sette avskillere for nærme varmeelementer, eller på steder hvor dører eller vinduer blir blokkerte. Du trenger ikke bekymre deg for at gulvskjermene våre setter stygge avtrykk. Gulvskjermene og skjermveggene våre har flotte festebraketter som er skånsomme mot gulvets overflate.

Støynivå

Ettersom gulvskjermene våre er en type lydabsorberende vegger, kan det være lurt å tenke over hvor de kan gjøre ekstra stor nytte. Kanskje det finnes støyende eller pipende maskiner som man kunne ha godt av å se og høre mindre av? Det er også en god idé å plassere skjermvegger som lyddemping mellom skrivebord og arbeidsplasser, siden selv lave smålyder fra den mest lydløse kollegaen kan bidra til støyende omgivelser i et åpent kontorlandskap. Det er ofte en god løsning å benytte seg av flere skjermvegger.

Antall og størrelse

Flere forskjellige skjermvegger kan skape spennende løsninger. Hvis du skal sette opp avskjerming for et stort område, er det fint å maksimere de lydabsorberende veggenes funksjon. Fordi skjermveggene våre finnes i flere ulike størrelser, er det mange muligheter. Vi har skjermvegger med en bredde og høyde på hele 170 x 100 cm for den som ønsker en skikkelig solid avdeler.

Fargeskala

De lydabsorberende veggene våre kommer i flere forskjellige farger som gir et rolig og stilfullt inntrykk, takket være den jordinspirerte fargetonen. Hvis ingen av nyansene faller i smak, og du ønsker en annen farge i stedet, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Hos AZ Design streber vi etter å gjøre kundene våre så fornøyde som mulig!


LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn

Handlevognen er tom
0 st 0 nok
Til kassen

Prisgaranti

Trygg og sikker e-handel

Betale med Svea Finans