Lukk

MØBLER OG INNREDNING FOR OFFENTLIGE MILJØER

Hjem | Eventmøbler | Eventstoler

Eventstoler

Eventstoler

Er du ute etter eventstoler til offentlige miljøer, har du kommet til riktig sted. Vi har et bredt sortiment av eventstoler. Det kan være vanskelig å finne den riktige eventstolen, så kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg på veien. Vi tilbyr rentefri avbetaling ved kjøp av stoler, samt at vi alltid har prisgaranti. Mange av våre stoler ligger ikke ute på hjemmesiden, så hvis du ikke finner det du ser etter, ikke nøl med å kontakte oss på mail eller telefon. Gjør som flere av de største innredningsforetakene og kontakt oss i dag! Kjøpsguide eventstoler >> 

Sortering:
RE1000051 -35%
250 nok
Rek. pris: 384 nok
Fellbar stol Sam, 2 farger
LAGERVARE
-24%
250 nok
Rek. pris: 329 nok
Stol Buffalo, 3 farger på understell, sammenleggbar
LAGERVARE
RE1000052 -36%
290 nok
Rek. pris: 451 nok
Stol Fighter Tre, krom, stablebar
LAGERVARE
-34%
Bankettstol, 4 farger, stabelbar
LAGERVARE
fra 340 nok
Rek. pris: 525 nok
Bankettstol stål, 2 farger, stablebar
LAGERVARE
-32%
Stol Fighter svart kunstlær, stativ i krom, stablebar
LAGERVARE
-25%
Stol Bertram Økonomi med svart setetrekk, stabelbar
LAGERVARE
-34%
Sammenleggbar stol Ark, 3 farger
LAGERVARE
ELJ
fra 400 nok
Rek. pris: 498 nok
Konferansestol Iso, tre farger, stabelbar
LAGERVARE
Bankettstol Alu, 3 farger, stablebar
LAGERVARE
fra 505 nok
Rek. pris: 773 nok
RX00112
ELJ
505 nok
Rek. pris: 631 nok
Stol Inca, 4 farger, plast, stablebar
LAGERVARE
-36%
ELJ
530 nok
Rek. pris: 834 nok
Konferansestol Nice, 5 farger, stablebar
LAGERVARE
ELJ
fra 530 nok
Rek. pris: 793 nok
Stol Style, 4 farger, stabelbar
LAGERVARE
ELJ
fra 570 nok
Rek. pris: 885 nok
Bankettstol Premium, 3 farger, stabelbar
LAGERVARE
-36%
Bankettstol Class, 2 farger , stabelbar
LAGERVARE
ELJ
fra 660 nok
Rek. pris: 925 nok
Sammenleggbar stol Compact, 11 farger -32%
800 nok
Rek. pris: 1 175 nok
Barstol Alvar, plast, stål, sammenleggbar
LAGERVARE
-14%
ELJ
925 nok
Rek. pris: 1 078 nok
Bord Bankett dia 180cm, sammenleggbart + 8 RX002 stoler
PAKKEPRIS - LAGERVARE
-30%
50 stk Zack stoler, svart sete og rygg, sølv understell + vogn
PAKKEPRIS - LAGERVARE
-30%
50 Smart stoler med svart sete & rygg, sølvgrått stativ + vogn
PAKKEPRIS - LAGERVARE
-21%
30 Ark stoler i grått stoff, krommet stativ + hvitt trekk + vogn
PAKKEPRIS - LAGERVARE
-30%

 

 

Kjøpsguide eventstoler

Tenker du på å gå til anskaffelse av nye eventstoler til virksomheten din, har vi et stort utvalg å velge i. Det finnes mengder av ulike modeller, materialer og størrelser som egner seg på ulike måter for ulike tilstelninger. Er det et mer formelt event som for eksempel en konferanse, en forelesning eller en annen type møte, kan det være fordelaktig å ta hensyn til at utplassering og rydding av eventstolene kan skje på en enkel og effektiv måte, samtidig som det skal være enkelt å øke antall bord dersom antallet deltakere blir flere enn du hadde tenkt.

Gjelder det i stedet et event som er arrangert for fornøyelsens skyld, som for eksempel et bryllup eller en barnedåp, stilles det andre krav til eventmøblene. Avhengig av antall gjester og lokalets utforming kan stolene da i stedet være mer komfortable med et ordentlig ryggstø og et behagelig sete, som er gode å sitte lenge på i forbindelse med for eksempel middager. Vet du at stolene bare skal brukes en kortere periode under eventet, kan det være smart å velge nedfellbare stoler eller stabelbare stoler som alternativ. Du kan enkelt kjøpe trekk til stolene for å gi dem en mer eksklusiv stil.

Et tips er å kombinere stolene dine med eventbord eller andre eventmøbler, for å få et komplett sett. Også bordene kommer i flere ulike modeller, som for eksempel runde eller rektangulære. Enkelte av eventbordene er såkalte ståbord, noe som kan være et bra alternativ til mingling eller for å gi plass til noe annet. Husk at du alltid kan dekke over bordene med en duk, enten for å endre designet eller for å beskytte materialet.

 

Å tenke på ved kjøp av eventstoler

 Kjøpsguide eventstoler

Tenk på planløsning og møblement

Det er viktig å ha lokalets utforming i tankene når du velger eventmøblene dine. Du må ta hensyn til dører, vinduer, scener, eluttak og andre faktorer når det er på tide å møblere. Deretter må du også tenke på antall gjester og hva formålet med eventet er. Skal gjestene blandes med hverandre, kan det være smart å velge å ha flere og mindre bord, som også gjerne er runde slik at ingen utelates fra samtalen. Er tilstelningen et bryllup med mange gjester, er det mer effektivt at gjestene sitter på rekke ved siden av hverandre, både for å gi tilstrekkelig plass ved bordet, men også for å gi plass til andre ting, for eksempel et dansegulv.

Vær forberedt og organisert

Er eventet en konferanse, kan det være fint å velge stoler med mykt sete. Er det derimot en fest, velger du kanskje heller en stol som tåler litt søl. Vi anbefaler også at du tenker over om stolene vil måtte flyttes rundt eller ikke mens eventet pågår. Hvis det er tilfellet, kan det være bedre å velge sammenleggbare eller stabelbare alternativer som er enkle å flytte også under selve eventet, og du kan bære flere stoler på en gang. Trenger du stoler som både skal være enkle å hente frem og rydde bort, men samtidig være komfortable, kan du alltid ta på en sittepute på plaststolene. Det kan være ekstra fordelaktig på tilstelninger der du vet at gjestene eller deltakerne kommer til å sitte på samme sted over en lengre periode.


LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn

Handlevognen er tom
0 st 0 nok
Til kassen

Prisgaranti

Trygg og sikker e-handel

Betale med Svea Finans