For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Diverse / Eventmøbler / Eventstoler

Eventstoler

Er du ute etter eventstoler til offentlige miljøer, har du kommet til riktig sted. Vi har et bredt sortiment av eventstoler. Det kan være vanskelig å finne den riktige eventstolen, så kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg på veien. Vi tilbyr rentefri avbetaling ved kjøp av stoler, samt at vi alltid har prisgaranti. Mange av våre stoler ligger ikke ute på hjemmesiden, så hvis du ikke finner det du ser etter, ikke nøl med å kontakte oss på mail eller telefon. Gjør som flere av de største innredningsforetakene og kontakt oss i dag! Kjøpsguide eventstoler >> 

Sortering:
Artikler per side:
13 artikler
13 artikler

 

 

Kjøpsguide eventstoler

Tenker du på å gå til anskaffelse av nye eventstoler til virksomheten din, har vi et stort utvalg å velge i. Det finnes mengder av ulike modeller, materialer og størrelser som egner seg på ulike måter for ulike tilstelninger. Er det et mer formelt event som for eksempel en konferanse, en forelesning eller en annen type møte, kan det være fordelaktig å ta hensyn til at utplassering og rydding av eventstolene kan skje på en enkel og effektiv måte, samtidig som det skal være enkelt å øke antall bord dersom antallet deltakere blir flere enn du hadde tenkt.

Gjelder det i stedet et event som er arrangert for fornøyelsens skyld, som for eksempel et bryllup eller en barnedåp, stilles det andre krav til eventmøblene. Avhengig av antall gjester og lokalets utforming kan stolene da i stedet være mer komfortable med et ordentlig ryggstø og et behagelig sete, som er gode å sitte lenge på i forbindelse med for eksempel middager. Vet du at stolene bare skal brukes en kortere periode under eventet, kan det være smart å velge nedfellbare stoler eller stabelbare stoler som alternativ. Du kan enkelt kjøpe trekk til stolene for å gi dem en mer eksklusiv stil.

Et tips er å kombinere stolene dine med eventbord eller andre eventmøbler, for å få et komplett sett. Også bordene kommer i flere ulike modeller, som for eksempel runde eller rektangulære. Enkelte av eventbordene er såkalte ståbord, noe som kan være et bra alternativ til mingling eller for å gi plass til noe annet. Husk at du alltid kan dekke over bordene med en duk, enten for å endre designet eller for å beskytte materialet.

 

Å tenke på ved kjøp av eventstoler

 Kjøpsguide eventstoler

Tenk på planløsning og møblement

Det er viktig å ha lokalets utforming i tankene når du velger eventmøblene dine. Du må ta hensyn til dører, vinduer, scener, eluttak og andre faktorer når det er på tide å møblere. Deretter må du også tenke på antall gjester og hva formålet med eventet er. Skal gjestene blandes med hverandre, kan det være smart å velge å ha flere og mindre bord, som også gjerne er runde slik at ingen utelates fra samtalen. Er tilstelningen et bryllup med mange gjester, er det mer effektivt at gjestene sitter på rekke ved siden av hverandre, både for å gi tilstrekkelig plass ved bordet, men også for å gi plass til andre ting, for eksempel et dansegulv.

Vær forberedt og organisert

Er eventet en konferanse, kan det være fint å velge stoler med mykt sete. Er det derimot en fest, velger du kanskje heller en stol som tåler litt søl. Vi anbefaler også at du tenker over om stolene vil måtte flyttes rundt eller ikke mens eventet pågår. Hvis det er tilfellet, kan det være bedre å velge sammenleggbare eller stabelbare alternativer som er enkle å flytte også under selve eventet, og du kan bære flere stoler på en gang. Trenger du stoler som både skal være enkle å hente frem og rydde bort, men samtidig være komfortable, kan du alltid ta på en sittepute på plaststolene. Det kan være ekstra fordelaktig på tilstelninger der du vet at gjestene eller deltakerne kommer til å sitte på samme sted over en lengre periode.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter