For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Diverse / Møbler til lunsjrom

Møbler til lunsjrom

Vi tilbyr et bredt sortiment av møbler til lunsjrom med omgående levering. Normalt er samtlige av disse produktene på lager, og leveringstiden er bare noen arbeidsdager. I vårt utvalg er lunsjromsbord, lunsjromsstoler og lunsjromsgrupper av ulike typer modeller inkludert. Kjøpsguide møbler til lunsjrom>>

Stol Blekinge, 2 farger
MG Furniture
3 150 nok 3 425 nok
Flere varianter
Karmstol Bristol svart stoff, tre farger stativ, stablebar
Lagervare
Stol Oldie, 8 farger
SKAFAB
fra 875 nok 1 062,50 nok
  • Bjørk
-35 %
Stol med armlener Dot, 2 farger
inoff.
fra 4 208,75 nok 5 698,75 nok
Stol Knuff, 2 farger, stablebar
inoff.
fra 3 312,50 nok 4 485 nok
Stol Alcudia, plast/stål, umontert, 4 farger, stabelbar
Lagervare
Stol Vinnaren, Tre, 3 farger understell
Lagervare
SKAFAB
fra 1 412,50 nok 1 712,50 nok
-34 %
Stol Mia, 6 farger, tre/krom, stabelbar
Lagervare
Bord Adapt, 2 størrelser
Lagervare
inoff.
fra 7 743,75 nok 10 487,50 nok
33 artikler

 

 

Kjøpsguide møbler til lunsjrom

Et lunsjrom skal være praktisk for måltider, men også gi avkobling i pausen. Du kan enten kjøpe matchende bord og stoler selv eller kjøpe komplette lunsjromsgrupper. Til en lunsjrestaurant kan kanskje en lunsjromsgruppe med like sett være praktisk, mens et mindre lunsjrom på kontoret kan innredes mer personlig. Tilpass innkjøpet av møbler til lunsjrom ut fra det eksisterende miljøet, eller design lunsjrommet ut fra møblene.

Mange valgmuligheter er noe som skaper frihet til å innrede. Det innebærer at du selv kan gjøre mange finjusteringer og tilpasninger av møblene du kjøper. Når det gjelder møbler til lunsjrom, innebærer det blant annet at du kan bytte sete, tilpasse understell og farge på møblene. Men hva er da det viktigste å tenke på når du skal kjøpe møbler til lunsjrom?

Å tenke på når du velger lunsjmøbler

Type miljø

Selvsagt er det utrolig viktig å vite hvilken type miljø du kjøper møblene til. Handler det om lunsjrestauranten eller lunsjrommet på arbeidsplassen, bør man kanskje ha mest fokus på funksjonalitet og kvalitet. Da trenger du møbler som tåler litt slitasje, og som er lette å holde rene. Spesielt på restauranten kommer kundeklientellet til å være svært variert, og du vil kanskje ha møbler som ikke skiller seg altfor mye ut, men er mer helhetlige. På arbeidsplassen der du vet hvem som kommer for å spise lunsj, tør du kanskje å være litt modigere og gjøre det mer personlig.

Er det en terrasse eller balkong i tilknytning til lunsjrommet, vil du kanskje kunne tilby en mulighet for å sette seg ut og spise dersom været tillater det.

Behov

Det er også viktig å vite hvilke behov du har når det gjelder miljøet i lunsjrommet, ikke minst når det gjelder kvantitet. Skal du handle til en hel restaurant, kan det være lurt å velge lunsjromsgruppene, der både stoler og bord er inkludert i helhetlige sett. Skal du bare piffe opp lunsjrommet på kontoret med noen enkle stoler, er det desto større grunn til å kjøpe én og én. Da har du kanskje til og med lyst til å se på noen av de møblene som skiller seg mer ut.

Hvis antallet varierer i lunsjrommet, eller hvis rommet av og til brukes til andre ting, kan nedfellbare bord være et perfekt alternativ sammen med stabelbare stoler. Det gir fleksibilitet, og du kan oppbevare og flytte lunsjromsmøblene etter behov.

Stell

Når det gjelder møbler til lunsjrom, må de være enkle å holde rene og hygieniske. De skal være lette å tørke av med en våt klut og samtidig tåle en kraftigere rengjøring innimellom. Bordoverflaten bør være robust og slitesterk, ettersom tallerkener, bestikk og kasseroller forårsaker slitasje. Bena skal være enkle å tørke av uten en masse ekstra jobb.

Tilpass stoler og bord

Tenk på å tilpasse lunsjromsstoler med lunsjromsbord så du får maksimal bruk for pengene. For store stoler til et for lite bord gir ikke mange sitteplasser, og det gir heller ingen komfortabel sittestilling for å spise. Stolen må enkelt kunne settes inn under bordet og gi tilstrekkelig bevegelsesfrihet for bena. Avhengig av hvor stort lokalet er, kan du enten velge større bord med flere sitteplasser eller en mindre modell og lage lunsjgrupper som gir en koseligere stemning.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter