Lukk

MØBLER OG INNREDNING FOR OFFENTLIGE MILJØER

Hjem | Andre kategorier | Loungemøbler

Loungemøbler

Loungemøbler

Vi tilbyr et bredt sortiment av loungemøbler til hotell, restaurant og kafémiljø. Ved større innkjøp må du gjerne kontakte oss for tilbud og hjelp om det er ønskelig. Vi tilbyr også avbetaling gjennom Wasa Kredit, noe som er vanlig ved større innkjøp. Alt vi tilbyr innenfor denne kategorien, er ikke lagt ut i nettbutikken, så kontakt oss gjerne dersom du ikke finner det du ser etter. Kjøpsguide loungemøbler >>

Sortering:
Bordplate Valnøtt, 6 størrelser, for innemiljø
LAGERVARE
Bordplate wenge, 9 størrelser, for innemiljø
LAGERVARE
Bordplate Topalit Wenge, 5 størrelser, for utemiljø
LAGERVARE
Bordplate svart, 6 størrelser, for innemiljø
LAGERVARE
Bordplate hvit, 5 størrelser, for innemiljø
LAGERVARE
Bordplate Topalit Teak, 4 størrelser, for utemiljø
LAGERVARE
Bordplate Topalit Concrete, 5 størrelser, for utemiljø
LAGERVARE
Sofa Enköping i kunstskinn/tekstil, valgfri størrelse
PRIS 3100 NOK/METER
-37%
Loungestol Net Relax, 6 farger, plast, stablebar -35%
Bordplate kompaktlaminat Extra, 9 størrelser, for innemiljø
LAGERVARE
Karmstol Maya, kunstlær 4 farger
LAGERVARE
-12%
3 150 nok
Rek. pris: 3 569 nok
Lenestol Amsterdam, 2 farger
LAGERVARE
-17%
2 625 nok
Rek. pris: 3 173 nok
Bordplate laminat ABS20M, 9 størrelser, for innemiljø
8 FARGER
Bordplate laminat ABS 20, 9 størrelser, for innemiljø
8 FARGER
Bordplate laminat ABS24M, 9 størrelser, for innemiljø
8 FARGER
Bordplate laminat ABS 24, 9 størrelser, for innemiljø
8 FARGER
Bordplate calvados, 3 størrelser, for innemiljø
LAGERVARE
Hjørnedel loungeset Anton, 3 farger
LAGERVARE
-17%
2 475 nok
Rek. pris: 2 999 nok
Lenestol i-chair, valgfri farge på trekk/stativ
MANGE VALGMULIGHETER
fra 4 255 nok
Rek. pris: 4 050 nok
Loungestol Flora, 5 farger
LAGERVARE
-5%
5 720 nok
Rek. pris: 5 999 nok
Bordplate i laminat ABS30M, 8 størrelser, for innemiljø
8 FARGER
Rund sittepuff - 3 størrelser, valgfri farge på trekk
64 STK STOFF/KUNSTSKINN
Lenestol Friend, valgfri farge på trekk/stativ
MANGE VALGMULIGHETER
1 2 3 4 5 Neste »

 

 

Kjøpsguide loungemøbler  

Den siste tiden har loungemøbler blitt utrolig populære utemøbler – både for restauranter, kafeer eller til en hotellobby. Unikt design kombineres ofte med uslåelig komfort, noe som gir det beste fra to verdener. I denne kjøpsguiden gir vi deg tips til hvilke ulike loungemøbler som trengs for å skape et godt grunnlag. Med riktig kombinasjon kan du enkelt lage en stue – utendørs.

loungemøbler

Loungebord

Loungebord finnes i ulike størrelser med alt fra brede og høye varianter til lavere bord med en konstruksjon som i stedet ligner fotpaller. Det viktigste er at bordet matcher sofaer og lenestoler. Det enkleste er derfor å kjøpe en hel møbelgruppe, ettersom møblene i gruppen hører sammen. Tenk også over hvem som skal bruke bordene. Med loungebord har småbarnsfamilier en mulighet til å bruke møbler som også passer til de yngre barna, siden det finnes lave modeller. Takket være designrikdommen når det gjelder disse bordene, finnes det noe som passer for praktisk talt alle virksomheter.

Når det gjelder materiale, er flettede bord veldig populært, både på grunn av stilen og enkelheten de utstråler. Kurvmaterialet veier ikke særlig mye, noe som gjør dem lette å flytte, og dessuten er det slitesterkt og lett å holde rent. Som regel er det inkludert en bordplate i for eksempel glass, ettersom kurvmaterialet ikke er slett. Loungebord i tre finnes også, selv om det ikke er like vanlig. I prinsippet er funksjonene de samme som for andre bord, men med den forskjellen at de følger loungetrenden med kantede former og lavere høyde.

Loungesofaer, stoler og sitteunderlag

Til bordene selges ofte sofaer, loungelenestol og sitteunderlag i matchende sett. Hvis muligheten for å kombinere selv er til stede, er det en rekke faktorer å ta hensyn til. Ettersom loungebord i mange tilfeller har en veldig lav høyde og mindre overflate enn vanlige kjøkkenbord, bør høyden på sofaer og stoler måles i forkant. Sørg for at sittemøblene matcher bordet rent størrelsesmessig, slik at det er mulig å bruke dem på en komfortabel måte.

Mange loungesofaer finnes i ulike modeller der du kan velge mellom divansofaer, hjørnesofaer, lenestoler eller tradisjonelle treseters sofaer. Velg etter smak og plass, ettersom det i stor grad er et plasspørsmål. I mange tilfeller tilbys modulmodeller der du selv bestemmer hvordan sofaen skal designes og så bygges sammen. På den måten kan du maksimere plassen og utnytte den på beste måte.

Når det kommer til sitteputer og ryggstø, må de ofte kjøpes separat. Har du mulighet til å bære alt inn hver dag, er utvalget enormt når det gjelder materialer, stil og design. Er det en fare for at putene må stå ute, bør du i stedet se etter mer slitesterke alternativer. Polyester eller kunstskinn fungerer veldig bra hvis du vil at puter og trekk skal holde seg pene og hele i flere sesonger.

Smarte møbler for ulike anledninger

Fordelen med loungemøbler er at de passer overalt. Bortsett fra å ha fått en naturlig plass på nordiske altaner, er de svært anvendelige på uteserveringer på kafeer og restauranter. Ettersom møblene er robuste, tåler de belastende utemiljøer og den slitasjen som alltid oppstår når de brukes i stor grad. Samtidig fungerer loungemøbler utmerket innendørs, og i mange hjem har de til og med erstattet tradisjonelle spisestuegrupper. Våg derfor å eksperimentere, og se ikke nødvendigvis på dem som kun utemøbler. Videre har mange bord og sittemøbler smarte oppbevaringsløsninger der sittedelen eller bordplaten også fungerer som lokk. Disse er avtakbare og skjuler et smart oppbevaringsrom i møbelet der du kan oppbevare sitteputer og puter.


LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn

Handlevognen er tom
0 st 0 nok
Til kassen

Prisgaranti

Trygg og sikker e-handel

Betale med Svea Finans