Lukk

MØBLER OG INNREDNING FOR OFFENTLIGE MILJØER

Hjem | Andre kategorier | Barmøbler

Barmøbler

Barmøbler stort sortiment


Vi har alt som trengs for en komplett barinnredning. Enten kan du søke deg frem på vår hjemmeside, eller så kan du kontakte oss, så hjelper vi deg med å finne akkurat det du ser etter. Vi har alt fra barstoler, loungestoler, barbord, bardisker, bordunderstell og andre barmøbler som det kan være behov for. Sortimentet vårt øker stadig, så med andre ord har vi mye mer å tilby enn det vi kan vise her. Ved større bestillinger kan vi tilby en svært god mengderabatt. Naturligvis har vi rentefri avbetaling samt prisgarani på samtlige av våre barmøbler! Kjøpsguide barmøbler >>

Sortering:
Barpall Halland
LAGERVARE
-32%
985 nok
Rek. pris: 1 459 nok
Barstol Simon, 2 modeller
LAGERVARE
fra 1 145 nok
Rek. pris: 1 622 nok
Barstol Madonna DS vintage, 3 farger
LAGERVARE
-26%
1 605 nok
Rek. pris: 2 179 nok
Bordstativ Lia 5-modeller, høyde 48/72/110 cm
LAGERVARE
Barstol Elina, wenge, svart kunstlær
LAGERVARE
-14%
1 140 nok
Rek. pris: 1 331 nok
Barstol Sara, wenge beis, svart kunstskinn på sete
LAGERVARE
-17%
RE10000D2ABS
fra 980 nok
Rek. pris: 1 295 nok
Barstol Medelpad, sits i svart kunstleder, mørkbrun bok
LAGERVARE
-12%
Barpall Palma sete i sort kunstskinn, ramme i wenge
LAGERVARE
-29%
Barstol James, wenge beis
LAGERVARE
fra 1 145 nok
Rek. pris: 1 453 nok
Barstol James B valgfri farge trekk/stamme
MANGE VALGMULIGHETER
-18%
Barstol Hanna valgfri farge trekk / stamme
MANGE VALGMULIGHETER
-21%
Barstol Tanja valgfri farge trekk/stamme
MANGE VALGMULIGHETER
-31%
Barstol Claude valgfri farge trekk / stamme
MANGE VALGMULIGHETER
-31%
Bordstativ Helsinki 3 modeller, høyde 72 / 110 cm
LAGERVARE
Bordstativ Oslo 2 modeller, høyde 72 / 110 cm
LAGERVARE
Barpall Palma valgfritt fargestoff / ramme -30%
Barstol Wales med gassheis, ekte skinn, 2 farger
LAGERVARE
-9%
Barstol Alvar, plast, stål, sammenleggbar
LAGERVARE
-14%
ELJ
925 nok
Rek. pris: 1 078 nok
Barkrakk BST-1609/75, valgfri farge trekk/stamme
MANGE VALGMULIGHETER
-26%
Barstol Silvia valgfritt farge stoff / ramme -32%
Barstol Tilda valgfritt farge stoff / ramme -27%
Barkrakk Pia valgfri farge stoff / ramme -30%
Barstol Jessica valnøtt bets, kunstlær svart
LAGERVARE
-31%
Barstol Richard valgfri farge stoff / ramme -32%
1 2 3 4 5 6 Neste »

 

 

Kjøpsguide Barmøbler


Det å møblere en bar stiller store krav til stil og at den er tiltalende. Samtidig som baren skal invitere til en rask drink, skal den også invitere til å bli værende lenge. Den bør tiltale alle typer mennesker, uansett hvor gjestene befinner seg i livet, både aldersmessig og yrkesmessig.

Har du tenkt å ha en lang bardisk med høye barstoler, bør det være plass mellom dem for at gjestene skal kunne bestille ved baren. Ved å møblere med ståbord eller små barbord der gjestene kan ta sig en drink, skaper du et lokale der du tilbyr både en rask drink og en samværsstund, for eksempel for en afterwork.

Hvis du vil skape en følelse av avkobling, bør du satse på barstoler med mykere sete og ryggstø. Det gir gjesten en følelse av å kunne sitte ned med en drink eller to i et par timer.

Skal baren innredes helhetlig, eller skal det være en blanding av ulike stiler? Det bør ikke føles overmøblert, men ikke for tomt heller. Det bør være plass til å mingle i baren uten at det føles trangt eller innestengt. Personalet må ha plass til å utføre sine arbeidsoppgaver uten å måtte dulte borti gjester og bord.

I en bar er det også lurt å tenke på at det bør være robuste møbler som er produsert i slitesterke materialer. De må også være stødige uten å være altfor tunge, men også designmessig tiltalende. En avslappet og innbydende bar er alltid hyggelig å besøke.

Viktig å tenke på

Kjøpsguide barmøbler

Lokalets utforming

Planlegging på et tidlig stadium er alfa og omega for å forenkle møblering og innkjøp. Hvor stort er lokalet, og hvor stor del av det skal møbleres med barmøbler? Det er viktig at man allerede på planleggingsstadiet tegner opp lokalet, enten på papir eller i et dataprogram. Det forenkler når du vil teste ut ulike ideer før du kjøper møblene, og dessuten slipper du umaken med å ommøblere mange ganger før du finner det perfekte opplegget.

Hvilket design

Hvilken kundekrets henvender baren seg til? Skal det være en avslappet atmosfære som inviterer til lange kvelder, eller er det mer en bar som henvender seg til mennesker som kommer inn for en rask drink eller to? Det finnes også barstoler med karmer/armlener, og de fleste trestoler er også mulig å få med stoppet sete, noe som innbyr til å bli værende lenger. Det finnes også barstoler som er nedfellbare. Disse tar liten plass ved oppbevaring og kan brukes ved anledninger der lokalet har høyt trykk og man trenger flere sitteplasser.

Ved valg av barbord er det flere muligheter til å sette sitt eget preg, ettersom det finnes ulike størrelser og form på bordplater. I tillegg kommer valg av farge samt materiale på bordplaten. Det finnes også mange ulike understell å velge mellom. Dersom valget faller på et rundt bord, tenk på at det er litt vanskeligere å møblere med runde bord enn med rektangulære eller avlange bord. Imidlertid ser det innbydende ut med runde bord.

Hvilket materiale

Plast og stål gir et moderne og trendy inntrykk, og det er materialer som er lette å holde rene. En stol med trekk gir et mer eksklusivt og elegant inntrykk, men kan være litt vanskeligere å holde ren. En trestol er et godt valg, siden de er lette å holde rene og gir et elegant inntrykk, og de er komfortable å sitte på også over en lengre periode selv om de ikke har stofftrekk.


LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn

Handlevognen er tom
0 st 0 nok
Til kassen

Prisgaranti

Trygg og sikker e-handel

Betale med Svea Finans