Lukk

MØBLER OG INNREDNING FOR OFFENTLIGE MILJØER

Hjem | Restaurantmøbler | Barstoler

Barstoler

Barstol til restaurant / kafé og offentlig miljø

Er dere ute etter barstoler, har dere kommet til riktig sted. Vi har bredt utvalg av barstoler, alt fra trendy til mer klassiske modeller i ulike treslag. De fleste av våre stoler kommer fra velkjente italienske varemerker som kjennetegnes av høy kvalitet og innovativt design. Du kan kjøpe din barstol med rentefri avbetaling og prisgaranti. Finner dere ikke det dere leter etter, kontakt vår hjelpsomme kundeservice for å finne den riktige barstolen for nettopp dere. Kjøpsguide barstoler >>

Bredt sortiment

Kjøpsguide barstoler


AZ Design tilbyr et bredt sortiment barstoler for restaurant og offentlige miljøer. Barstolene som finnes på hjemmesiden, er bare et lite utvalg av alle barstoler vi kan tilby. I mange tilfeller kan barstolen inngå i en serie sammen med stoler og lenestoler. Da kan man matche alt i interiøret. De mest populære barstolene nå er de som har stålunderstell. Disse kan man velge i mange ulike farger, både på stoffet og på setet samt på fargen på stålet på understellet. Man kan f.eks. få sin helt unike kulør også her. Våre barstoler med stofftrekk finnes i et bredt sortiment av stoff, kunstskinn eller skinn. Kunstskinn på barstolens sete har den fordelen at det er veldig lett å tørke av og holde rent. Det er en fordel i restaurantmiljøer. Vi kan også hjelpe til med en komplett restaurantinnredning ut over barstolene.

Sortering:
Barstol Manacor, to farger på setet, stativ i krom, stablebar
LAGERVARE
-31%
Barstol Zeta, Svart/Krom
LAGERVARE
-24%
665 nok
Rek. pris: 874 nok
Barkrakk Pia valgfri farge stoff / ramme -30%
Barstol Tanja valgfri farge trekk/stamme
MANGE VALGMULIGHETER
-31%
Barstol Alvar, plast, stål, sammenleggbar
LAGERVARE
-14%
ELJ
925 nok
Rek. pris: 1 078 nok
Barpall Halland
LAGERVARE
-32%
985 nok
Rek. pris: 1 459 nok
Barpall Palma valgfritt fargestoff / ramme -30%
Barstol Alhambra, to høyder, 7 farger -32%
1 035 nok
Rek. pris: 1 520 nok
Barstol Sara, wenge beis, svart kunstskinn på sete
LAGERVARE
-17%
Barkrakk BST-9336, valgfri farge stamme
MANGE VALGMULIGHETER
-22%
1 075 nok
Rek. pris: 1 373 nok
Barstol Claude valgfri farge trekk / stamme
MANGE VALGMULIGHETER
-31%
Barstol Tilda valgfritt farge stoff / ramme -27%
Barstol Silvia valgfritt farge stoff / ramme -32%
Barstol Richard valgfri farge stoff / ramme -32%
Barstol Hanna valgfri farge trekk / stamme
MANGE VALGMULIGHETER
-21%
Barstol Shell, 4 farger, stabelbar
LAGERVARE
-40%
1 110 nok
Rek. pris: 1 841 nok
Barstol Shell/4-Bar setehøyde 75 cm, 8 farger, stabelbar
LAGERVARE
-40%
Barstol Strike setehøyde 72 cm, 6 ulike farger, stabelbar
LAGERVARE
-40%
Barstol Strike 4-Bar setehøyde 75 cm, 8 farger stabelbar
LAGERVARE
-25%
Barstol Bakhita, 9 farger -31%
1 115 nok
Rek. pris: 1 612 nok
Barstol James B valgfri farge trekk/stamme
MANGE VALGMULIGHETER
-18%
Barstol Jessica valgfri farge trekk / stamme
MANGE VALGMULIGHETER
-31%
Barstol Jessica valnøtt bets, kunstlær svart
LAGERVARE
-31%
Barstol Elina, wenge, svart kunstlær
LAGERVARE
-14%
1 140 nok
Rek. pris: 1 331 nok
Barstol Simon, 2 modeller
LAGERVARE
fra 1 145 nok
Rek. pris: 1 622 nok
Barstol Madonna Select Standard, valgfri farge trekk/ben
MANGE VALGMULIGHETER
-32%
Barstol James, wenge beis
LAGERVARE
fra 1 145 nok
Rek. pris: 1 453 nok
1 2 3 4 5 Neste »

 

 

Kjøpsguide barstol

Barstoler skal være møbler som skal føles innbydende. Barstolene skal skape et fellesskap, og kundene skal ønske å sette seg ned for å snakke med hverandre. Å sitte med føttene på fotstøtten, halvsitte og la føttene være i gulvet eller rett og slett henge, alt dette er gjestenes valg. Ditt valg, derimot, er å kjøpe barstoler som skal passe inn form- og fargemessig, men også være fine samtidig som de er stødige og tåler daglig slitasje. Barstoler i plast er lette å rengjøre, noe som er viktig når det skjer mye samtidig i baren.

 

Viktige ting å tenke på ved kjøp av barstoler

Mål

75 cm er den normale sittehøyden for barstoler, sammenlignet med en restaurantstol med sittehøyde 45 cm. Undersøk nøye hvilke mål du er interessert i å ha på barstolene dine, sammenlignet med avstanden fra barstolens sete frem til bardisken. Den minste avstanden man må ha mellom barstol og bardisk, er 25 cm, og man bør helst ha 30-40 cm for at gjestene skal føle at de får plass og ikke må klemme seg inn for å sette seg.

Komfort

Barstoler for restaurant og offentlige miljøer Å tilby gjestene en god fotstøtte gjør at de kan koble av og nyte komforten. Fotstøtten bør være i samme høyde som vanlige stolben. Tilbyr man kundene stoppede barstoler med ryggstø, blir kundene lokket til å bli sittende lenge. Barstoler med stoppet sete med mykt trekk og litt bakoverlent ryggstø gjør at kundene får følelsen av at "her kan jeg bli værende og bare nyte". Spikerrette ryggstø eller barstoler uten ryggstø gir i stedet den motsatte følelsen av at 'her skal det gå fort, her skal vi ikke være lenge'. Spørsmålet er da hvor lenge du vil at gjestene dine skal bli sittende?

Materiale

Valget av materiale på barstolene avhenger først og fremst av hvilket fokus virksomheten din har. Å investere i barstoler produsert i tre gir en hjemmekoselig følelse, mens barstoler i metall eller kombinert med plast gir en noe hardere/røffere følelse. Det er viktig å vite at barstoler som produseres for offentlige miljøer, som barer og restauranter, er mye mer robuste enn vanlige barstoler som lages for privat bruk. Å kjøpe barstoler av riktig kvalitet allerede fra begynnelsen av kommer til å lønne seg.

Vedlikehold

Barstoler som er lette å rengjøre, bør man merke seg. Slette overflater uten dekorasjoner som samler støv er å anbefale. Dette for å spare tid, men også penger på rengjøring. Ved kjøp av barstoler med stofftrekk anbefales mørkere stofftyper. Impregner barstolene med impregneringsspray når de er nye for lettere å kunne få bort flekker. For lettere å kunne tørke bort sølte drikkevarer er barstoler trukket med kunstskinn å anbefale.


LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn

Handlevognen er tom
0 st 0 nok
Til kassen

Prisgaranti

Trygg og sikker e-handel

Betale med Svea Finans