For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmøbler / Barstoler

Barstoler

Er dere ute etter barstoler, har dere kommet til riktig sted. Vi har bredt utvalg av barstoler, alt fra trendy til mer klassiske modeller i ulike treslag. De fleste av våre stoler kommer fra velkjente italienske varemerker som kjennetegnes av høy kvalitet og innovativt design. Du kan kjøpe din barstol med rentefri avbetaling og prisgaranti. Finner dere ikke det dere leter etter, kontakt vår hjelpsomme kundeservice for å finne den riktige barstolen for nettopp dere. Kjøpsguide barstoler >>

Bredt sortiment

Kjøpsguide barstoler


AZ Design tilbyr et bredt sortiment barstoler for restaurant og offentlige miljøer. Barstolene som finnes på hjemmesiden, er bare et lite utvalg av alle barstoler vi kan tilby. I mange tilfeller kan barstolen inngå i en serie sammen med stoler og lenestoler. Da kan man matche alt i interiøret. De mest populære barstolene nå er de som har stålunderstell. Disse kan man velge i mange ulike farger, både på stoffet og på setet samt på fargen på stålet på understellet. Man kan f.eks. få sin helt unike kulør også her. Våre barstoler med stofftrekk finnes i et bredt sortiment av stoff, kunstskinn eller skinn. Kunstskinn på barstolens sete har den fordelen at det er veldig lett å tørke av og holde rent. Det er en fordel i restaurantmiljøer. Vi kan også hjelpe til med en komplett restaurantinnredning ut over barstolene.

Barkrakk Grasse
Lagervare
Xirbi
fra 982,50 nok 1 485 nok
Maya barstol, stabelbar, 4 farger
Lagervare
Barstol Bora Lido
Nardi
fra 1 312,50 nok 1 687,50 nok
Barstol Bora Lido Mini
Nardi
fra 1 312,50 nok 1 687,50 nok
Barstol Riva Faro
Nardi
fra 1 312,50 nok 1 687,50 nok
  • Antrasitt
  • Mosegrønn
  • Taupe
  • Hvit
  • Rød
  • Lyseblå
Barstol Riva Faro Mini
Nardi
fra 1 312,50 nok 1 687,50 nok
Barstol Zeta, Svart/Krom
Lagervare
fra 1 347,50 nok 1 536,25 nok
Barstol Volt 677
Pedrali
fra 1 812,50 nok
  • Antrasitt
  • Blå
  • Grå
  • Grønn
  • Gul
  • Oransje
  • Svart
Barstol Shell, 4 farger, stabelbar
Lagervare
SKAFAB
fra 1 937,50 nok 2 350 nok
Barstol Simon, 2 modeller
Lagervare
Design Studio
fra 1 962,50 nok 2 237,50 nok
Barstol James, wenge beis
Lagervare
Design Studio
fra 2 350 nok 2 925 nok
Barstol Jessica valnøtt bets, kunstlær svart
Lagervare
Barstol Rasmus Wenge
Lagervare
Fameg
fra 2 575 nok 3 187,50 nok
Barstol Elina, wenge, svart kunstlær
Lagervare
Barstol Wales sh.77 cm
BM Sweden
fra 2 962,50 nok 3 987,50 nok
  • Lys brun
Barstol Wales sh. 67cm
BM Sweden
fra 2 962,50 nok 3 987,50 nok
  • Vintage Black kunstskinn
  • Vintage Light-brown kunstskinn
Barstol Paris sittehøyde: 76 cm, 4 farger
Lagervare
Barstol Paris sittehøyde: 63 cm, fire farger
Lagervare
Barstol Lissabon, sittehøyd: 77 cm
Lagervare
BM Sweden
fra 3 050 nok 4 100 nok
  • Lys brun
  • Svart
-14%
Barstol Lissabon sh.67 cm
Lagervare
BM Sweden
fra 3 050 nok 4 100 nok
  • Vintage Black kunstskinn
  • Vintage Light-brown kunstskinn
-13%
127 artikler

Kjøpsguide barstol

Barstoler skal være møbler som skal føles innbydende. Barstolene skal skape et fellesskap, og kundene skal ønske å sette seg ned for å snakke med hverandre. Å sitte med føttene på fotstøtten, halvsitte og la føttene være i gulvet eller rett og slett henge, alt dette er gjestenes valg. Ditt valg, derimot, er å kjøpe barstoler som skal passe inn form- og fargemessig, men også være fine samtidig som de er stødige og tåler daglig slitasje. Barstoler i plast er lette å rengjøre, noe som er viktig når det skjer mye samtidig i baren.

 

Viktige ting å tenke på ved kjøp av barstoler

Mål

75 cm er den normale sittehøyden for barstoler, sammenlignet med en restaurantstol med sittehøyde 45 cm. Undersøk nøye hvilke mål du er interessert i å ha på barstolene dine, sammenlignet med avstanden fra barstolens sete frem til bardisken. Den minste avstanden man må ha mellom barstol og bardisk, er 25 cm, og man bør helst ha 30-40 cm for at gjestene skal føle at de får plass og ikke må klemme seg inn for å sette seg.

Komfort

Barstoler for restaurant og offentlige miljøer Å tilby gjestene en god fotstøtte gjør at de kan koble av og nyte komforten. Fotstøtten bør være i samme høyde som vanlige stolben. Tilbyr man kundene stoppede barstoler med ryggstø, blir kundene lokket til å bli sittende lenge. Barstoler med stoppet sete med mykt trekk og litt bakoverlent ryggstø gjør at kundene får følelsen av at "her kan jeg bli værende og bare nyte". Spikerrette ryggstø eller barstoler uten ryggstø gir i stedet den motsatte følelsen av at 'her skal det gå fort, her skal vi ikke være lenge'. Spørsmålet er da hvor lenge du vil at gjestene dine skal bli sittende?

Materiale

Valget av materiale på barstolene avhenger først og fremst av hvilket fokus virksomheten din har. Å investere i barstoler produsert i tre gir en hjemmekoselig følelse, mens barstoler i metall eller kombinert med plast gir en noe hardere/røffere følelse. Det er viktig å vite at barstoler som produseres for offentlige miljøer, som barer og restauranter, er mye mer robuste enn vanlige barstoler som lages for privat bruk. Å kjøpe barstoler av riktig kvalitet allerede fra begynnelsen av kommer til å lønne seg.

Vedlikehold

Barstoler som er lette å rengjøre, bør man merke seg. Slette overflater uten dekorasjoner som samler støv er å anbefale. Dette for å spare tid, men også penger på rengjøring. Ved kjøp av barstoler med stofftrekk anbefales mørkere stofftyper. Impregner barstolene med impregneringsspray når de er nye for lettere å kunne få bort flekker. For lettere å kunne tørke bort sølte drikkevarer er barstoler trukket med kunstskinn å anbefale.


Kilde
Kilde

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter