Lukk

MØBLER OG INNREDNING FOR OFFENTLIGE MILJØER

Hjem | Utemøbler | Bordunderstell

Bordunderstell

Bordunderstell / Understell for utemiljø

Vi har mange ulike typer bordunderstell og understell for restauranten, kafeen og uteserveringen din. Mange av våre bordunderstell finnes i mange ulike farger å velge mellom. Siden det vanligvis er hast med å få i orden uteserveringen i riktig tid, har vi derfor mange av våre bordunderstell og understell på lager for omgående levering. Samtlige av våre modeller kan fås i ulike høyder så de passer i alle slags sammenhenger. Vi tilbyr prisgaranti på alle våre bordunderstell for uteservering. Ved større bestillinger tilbyr vi mengderabatt. Kjøp ditt bordunderstell her i dag! Kjøpsguide bordunderstell>>

Sortering:
Bordstativ Africa i støpejern 4-modeller
LAGERVARE
fra 810 nok
Rek. pris: 1 079 nok
Bordstativ Helsinki 3 modeller, høyde 72 / 110 cm
LAGERVARE
Bordstativ Oslo 2 modeller, høyde 72 / 110 cm
LAGERVARE
Bordstativ Firenze 4 modeller, aluminium
LAGERVARE
Bordstativ Roma 3 modeller, høyde 70 cm
LAGERVARE
Bordstativ Milano, høyde 72 cm(dia 90 cm og 80x80 cm)
LAGERVARE
-27%
78186
LAGERVARE
-36%
445 nok
Rek. pris: 691 nok
Ståbordstativ Ax - 2 høyder 90 / 110 cm
12 FARGER
-20%
1 940 nok
Rek. pris: 2 420 nok
Bordunderstell i aluminium, høyde 72 cm( 70 x 110 cm)
LAGERVARE
-32%
Flip Top, høyde: 72 cm (maks dia100 cm og 80x80 cm)
LAGERVARE
Bordstativ Ax, høyde 72cm(max 80x140 cm)
10 FARGER
-29%
2 730 nok
Rek. pris: 3 843 nok
Fellbart bordstativ Flute, høyde 73cm(max dia 60 cm)
4 FARGER
-36%
Bordunderstell Heavy 4, høyde: 73 cm (maks dia170 cm)
8 FARGER
-28%
Bordstativ Ax, høyde 72cm(max dia150 cm og 110x110 cm)
10 FARGER
-28%
Extreme Poseur, høyde 108 cm(maks dia 90 cm og 70x70 cm)
LAGERVARE
-29%
1 2 Neste »

 

 

Kjøpsguide Bordunderstell for utemiljø

Du som velger å kjøpe en bordplate og bordunderstell separat, bør sørge for at de matcher hverandre i størrelse før du legger inn bestillingen din. En bordplate er den synligste delen av et bord, men tenk nøye etter før du kjøper bordunderstellet også. Dette utgjør grunnlaget for bordet, og sørger for at bordet er stabilt. Hos oss på AZ Design finner du et bredt og variert utvalg av bordunderstell for virksomheter innenfor restaurant-, kafé- og barbransjen. Å kjøpe bordunderstell separat er kostnadseffektivt og passer for deg som vil variere innredningen. Du kan enkelt forandre bordet ved å velge en annen bordplate i et annet materiale eller form.

Å tenke på når du kjøper bordunderstell til utebord

kjøpsguide for bordunderstell

Valg av materiale og størrelse

Bordunderstell er ikke like utsatt for blant annet vær og flekker som bordplaten, men det er likevel viktig å tenke på hvilket materiale du skal velge. Støpejern og aluminium er forskjellige i tyngde, og derfor er det forskjeller når det gjelder hvor enkle de er å flytte på. Skal bordene tas ut og inn eller flyttes mye rundt? Velg da gjerne et lettere materiale, som aluminium. Størrelsen på bordunderstell for utemiljø er også et viktig aspekt å tenke på. Skal bordene være normale i høyden eller matches med barstoler? Tenk alltid på både bord og stoler før du kjøper det ene eller det andre av dem, så de er tilpasset til hverandre. For høye stoler til bordene gir en ubehagelig følelse om man skal spise. Tenk også på stabiliteten. De fleste kjenner nok igjen irritasjonen som kan oppstå når et bord ikke er stabilt. Ta alltid hensyn til dette, og kanskje aller mest når du skal kjøpe et bord eller bordunderstell som skal brukes utendørs. Hvordan ser miljøet ut? Er det tregulv, befinner uteserveringen seg på et fortau, eller er det til og med brosteinsunderlag? Ulike underlag kan gjøre at det er vanskelig på ulike måter å få god stabilitet. Da er det bra hvis bordet kan reguleres for økt stabilitet, så tenk på hvilket understell som fungerer best for din uteserverings forutsetninger.

Tenk på tilgjengeligheten

Når du kjøper bordunderstell, er det også viktig å tenke på tilgjengelighet. Er det plass til en barstol eller rullestol ved bordet på det bordunderstellet du velger? Er stolen passe høy i forhold til bordet? En for lav stol kan gjøre at det føles som om haken ligger på bordet, og en for høy stol kan gjøre at bena treffer undersiden av bordplaten.

Match understellet med bordplaten

Å tilpasse bordunderstellet størrelsesmessig med bordplaten er kanskje en selvfølge, men ikke glem designet når du matcher dem med hverandre. For en rustikk bordplate i tre trengs et solid bordunderstell for at det skal se fint ut, og omvendt. Med utsmykninger og lekne former skaper du en personlig og unik karakter på uteserveringen. Vil du derimot at det skal gis et mer stilrent og eksklusivt inntrykk av stedet, anbefaler vi at du velger bordunderstell med rettere og strammere former.


LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn

Handlevognen er tom
0 st 0 nok
Til kassen

Prisgaranti

Trygg og sikker e-handel

Betale med Svea Finans