Lukk

MØBLER OG INNREDNING FOR OFFENTLIGE MILJØER

Hjem | Restaurantmøbler | Bord | Bordunderstell

Bordunderstell

Bordunderstell til restaurant/kafémiljø

Vi har mange ulike typer bordunderstell for restaurant, kafé, hotell og konferansemiljøer. Mange av våre stativer / bordben finnes også på lager for omgående levering. Ved større bestillinger kan vi også tilby en mengderabatt. Du kan alltid handle trygt og til riktig pris online hos oss. Vi har bordunderstell/bordben i mange ulike utførelser når det gjelder materialer, design og farger m.m.  Benytt gjerne vår filterfunksjon nedenfor for lettere å kunne finne ønsket produkt. Kjøpsguide bordunderstell >>

Sortering:
78186
LAGERVARE
-36%
445 nok
Rek. pris: 691 nok
Bordstativ Basis 8 farger, høyde 70 cm (maks dia 70 cm)
8 FARGER
-33%
Bordstativ Milano, høyde 72 cm(dia 90 cm og 80x80 cm)
LAGERVARE
-27%
Bordstativ Roma 3 modeller, høyde 70 cm
LAGERVARE
Bordstativ Oslo 2 modeller, høyde 72 / 110 cm
LAGERVARE
Bordstativ Firenze 4 modeller, aluminium
LAGERVARE
Bordstativ Lia 5-modeller, høyde 48/72/110 cm
LAGERVARE
Bordstativ Dome, høyde 72 cm(maks dia 70 cm og 70x70 cm)
LAGERVARE
-29%
Bordstativ Helsinki 3 modeller, høyde 72 / 110 cm
LAGERVARE
Bordstativ Basis, høyde 73 cm(maks dia 90 cm og 80x80 cm)
8 FARGER
-30%
Bordunderstell i aluminium, høyde 72 cm( 70 x 110 cm)
LAGERVARE
-32%
Bordstativ Flat Rund, 3 modeller, høyde 72 / 110 cm
LAGERVARE
Bordstativ Durham, høyde 108 cm(maks dia70 cm og 60x60 cm)
LAGERVARE
-30%
Bordstativ Dome, høyde 55 cm(maks dia 80cm og 70x70 cm)
LAGERVARE
-28%
Bordstativ Durham, høyde 73 cm (maks dia100 cm og 90x90 cm)
LAGERVARE
-37%
Bordstativ Dome, høyde 43 cm(maks dia 80cm og 70x70 cm)
LAGERVARE
-32%
RE1000054 -30%
fra 775 nok
Rek. pris: 1 109 nok
1 2 3 ... 7 Neste »

 

 

Kjøpsguide bordunderstell / BORDBEN

Å kjøpe bordplater og bordunderstell (bordben) i separate deler er å anbefale. Utvalget og kombinasjonsmulighetene blir da uendelige! Det blir dessuten lettere å tilpasse uteserveringen med konseptet innendørs. En klassiker blant kafémøbler ble produsert i støpejern, hvitmalt og snirklete. Naturligvis var det flott! Men om det var særlig praktisk, det kan man vel ikke påstå. For i kontakt med vann rustet understellet, og det var også dyrt. Her er de mer moderne materialene å foretrekke. Ved å kjøpe separate bordunderstell produsert i aluminium, blir det mulig å kombinere bordplater akkurat som du selv ønsker.

Å kjøpe fleksible restaurantbord er veldig bra for å kunne gjøre enkelt om på noe, om det er ønskelig. Med fleksible restaurantbord mener vi at man har bord med separate bordplater og understell. Et bordunderstell med stolpefot er utrolig praktisk. Avhengig av bordplatens størrelse må man kombinere enten én eller to stolper. Med stolpeføtter får gjestene bedre benplass, samt at det forenkler rengjøringen av lokalet.

 

Bordunderstell for restaurant, kafé og hotel Stolpeføtter fra Pedrali er produsert i støpejern som har blitt sandblåst og pulverlakkert. Bordunderstell/bordben i støpejern som har blitt svartlakkerte, produseres av SMFrance, som lager mange flotte understell. Disse bordunderstellene har det til felles at de er veldig robuste og stødige. Det går også an å se hvilken bordplate som passer til hvert bordunderstell inne på hvert bordunderstell.

 

Et bordunderstell det er mulig å velge, er det vanligste bordunderstellet som er produsert i aluminium. Det er et lett stativ som er utmerket dersom bordet skal bæres inn hver kveld.

Bordunderstell produsert i aluminium som har blitt lakkert svart eller er blanke. Disse veier ca. 2-3 kg i foten, noe som gjør bordet ekstra stødig. Disse bordene er stadig mer populære, takket være stabiliteten.

 

FLAT®-teknologi er en nyere teknikk for bordunderstell/bordben. Denne teknikken innebærer at bordet tilpasser seg underlaget. Så fort man setter bordet ned på et underlag, tilpasser bena seg automatisk etter underlaget. Hver enkelt 'tå' består av et åpent nivå på 1 centimeter. Når 'tærne' kommer i kontakt med underlaget, skytes vegetabilsk olje ut i sylinderen, som gjør at alle 'tærne' låser seg. Denne teknikken verken synes eller trenger å justeres med verktøy. Teknikken er nemlig innebygd i hvert understell og er konstant aktiv. Bordet blir stabilt på mindre enn ett sekund. Dette skjer hver gang bordet settes ned. Understellet er produsert i støpt aluminium, noe som gjør at bordet får en tyngde som gjør det enda mer stabilt. Fordelen med denne teknikken er at hvis man vil ha nøyaktig samme nivå på bord som man plasserer ved siden av hverandre, kan man bare løfte og deretter trykke ned bordflaten. Skjøten merkes ikke, og man får ingen nivåforskjeller. Denne teknikken er perfekt for underlag som ikke alltid er jevne, for eksempel brostein m.m. Teknologien i seg selv har blitt nøye testet ut for å tåle både innendørsmiljøer og tøffere typer utendørsmiljøer. Stativet er imidlertid noe dyrere å kjøpe enn vanlige understell, men det er helt forståelig!


LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn

Handlevognen er tom
0 st 0 nok
Til kassen

Prisgaranti

Trygg og sikker e-handel

Betale med Svea Finans