For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmøbler / Stoler / Rottingstoler

Rottingstoler

Vi tilbyr et bredt sortiment rottingstoler for offentlig miljø. Vi har stoler av italiensk ekte rottingi høy kvalitet til riktig pris. Ut over disse stolene har vi også rottingstoler på lager for omgående levering. Disse stolene fungerer like bra inne som i et utemiljø. Nedenfor kan du se et utvalg av våre produkter, men vi har mye mer å tilby. Kontakt oss gjerne, så hjelper vi dere på veien. Kjøpsguide rottingstoler >>

Sortering:
Artikler per side:
19 artikler
Stol Paris IV
Lagervare
Design Studio
fra 1 537,50 nok 1 862,50 nok
Lenestol Paris 2
Lagervare
Design Studio
fra 1 537,50 nok 1 862,50 nok
Lenestol Lille Paris 6
Lagervare
Stol Wing
Lagervare
Design Studio
fra 1 250 nok 1 512,50 nok
Stol Paris 7
Lagervare
MG Furniture
2 287,50 nok 2 487,50 nok
Stol Paris 6
Lagervare
MG Furniture
2 312,50 nok 2 512,50 nok
Stol Paris 9
Lagervare
S Contract
fra 1 600 nok 2 200 nok
Lenestol Paris 7
Lagervare
MG Furniture
2 575 nok 2 800 nok
Stol Paris 1
Lagervare
Design Studio
fra 1 400 nok 1 700 nok
Paris Rund
Lagervare
Lenestol Paris 2
Lagervare
S Contract
fra 1 675 nok 2 512,50 nok
  • Beige
  • Brun
  • Svart
  • Svart/Svart
Stol Paris 4
Lagervare
Design Studio
fra 1 400 nok 1 700 nok
Barstol Paris IV
Lagervare
Design Studio
fra 2 100 nok 2 550 nok
19 artikler

 

 

Kjøpsguide Rottingstoler

Rottingstoler av ulike typer har vært populære i flere tiår. Materialet og designet, men også holdbarheten, har fått mange tro tilhengere. Rottingmøbler har et unikt design og passer utmerket om du vil skape en vakker uteplass der gjestene dine kan slå seg ned, eller et herlig lesehjørne innendørs i en del av lobbyen. Tenk først på hvor du tenker å plassere rottingstolene dine, ettersom naturlig rotting ikke tåler fukt. Møblerer du med rottingstoler innendørs, har du et stort utvalg med stoler i både kunstrotting og naturrotting. Imidlertid kan stoler laget av kunstrotting stå utendørs i de fleste værtyper. Rottingstoler er herlige å sitte i, og du finner en rekke ulike design. Heng et pledd over rottingstolene dine for svalere og kjøligere kvelder om du har dem på en uteservering på en kafé eller en restaurant. Gjør virksomheten din unik ved å sette ditt eget preg på stolene, kjøp puter i ulike farger og materialer. Rottingstoler er stilrene, og de er flotte å kombinere med andre møbler. Å møblere med rottingstoler skaper en herlig avslappet stemning uansett om du plasserer dem inne eller utendørs. Rottingstoler veier lite, noe som gjør at det er lett å ommøblere eller flytte når du har rottingstoler.

Rottingstoler for offentlig miljø

 

Viktig å tenke på når du kjøper rottingstoler

 

Hvilken design

Designet på rottingstolene dine er noe som du bør tenke ekstra nøye gjennom før kjøp. I dag finner du et varierende tilbud med ulike typer rottingstoler og i ulike designstiler, med alt fra moderne, strikte møbler til stoler med mykere, klassiske linjer. Men de kommer også i ulike farger eller i naturfarge. Rottingstoler brukes ofte i offentlige miljøer, og de gir en trivelig følelse.

Hvilket materiale

Ekte rotting er et naturmateriale som produseres av en spesiell type palme. Italiensk ekte rotting er av høy kvalitet. Møbler som er laget i ekte rotting, er produsert for innendørsbruk. Disse møblene er følsomme for fukt, så passer stoler i ekte rotting i en stue, en foajé eller et uterom. Stoler i kunstrotting er laget på kunstig måte av sammenflettede kunstfiber. Stoler i kunstrotting er trendy og lette å vedlikeholde, ettersom de er av plast.

Ekte rotting

Om du vill ha ekte rotting, er hvert møbel som produseres, unikt, ettersom det er et levende materiale. Hvert møbel som produseres i ekte rotting, er et håndverk, og ingen møbel er likt et annet. Rotting har en gyllenbrun farge, men av og til farges rottingen svart, hvit eller grå.

Kunstrotting

Det finnes mange fordeler med kunstrotting, som er et slitesterkt og værbestandig materiale. Stoler i kunstrotting passer utmerket for utendørsbruk, og du kan plassere dem både på uteserveringen og på en takterrasse.

Rengjøring. Rottingstoler ser skjøre ut, og det er lett å tro at en rottinglenestol krever spesielt og komplisert vedlikehold, men sannheten er at du lett og enkelt kan rengjøre en rottingstol med en lett fuktet klut. Legg i en pute så den blir en komfortabel og myk sitteplass for gjestene dine. Stoler i kunstrotting er laget av plast, og du kan spyle av disse stolene med en hageslange.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter