For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Diverse / Møbler til lunsjrom / Stoler til lunsjrom

Stoler til lunsjrom

Vi tilbyr et bredt sortiment av stoler til lunsjrom med omgående levering. Normalt er samtlige av disse stolene på lager, og leveringstiden er bare noen arbeidsdager. Finner du ikke den modellen du ønsker, kontakt oss gjerne så hjelper vi deg. Kjøpsguide stoler til lunsjrom>>

Stol Blekinge, 2 farger
MG Furniture
3 150 nok 3 425 nok
Flere varianter
Karmstol Bristol svart stoff, tre farger stativ, stablebar
Lagervare
Stol Oldie, 8 farger
SKAFAB
fra 875 nok 1 062,50 nok
  • Bjørk
-35 %
Stol med armlener Dot, 2 farger
inoff.
fra 4 208,75 nok 5 698,75 nok
Stol Knuff, 2 farger, stablebar
inoff.
fra 3 312,50 nok 4 485 nok
Stol Alcudia, plast/stål, umontert, 4 farger, stabelbar
Lagervare
Stol Vinnaren, Tre, 3 farger understell
Lagervare
SKAFAB
fra 1 412,50 nok 1 712,50 nok
-34 %
Stol Mia, 6 farger, tre/krom, stabelbar
Lagervare
31 artikler

 

 

Kjøpsguide stoler til lunsjrom

Det finnes en utrolig bredde når det gjelder stoler til lunsjrom, og her handler det mest om at de må være tilpasse et lunsjromsbord du velger. Det gjelder uansett om du har tenkt å møblere et mindre privat lunsjrom eller en større lunsjrestaurant, for hvis stolene er for lave, blir det ubekvemt å spise. Det samme gjelder dersom stolene er for høye. Vil du skape en koselig stemning med varme trestoler og stoppede setter, eller ha en stilren moderne følelse i stål og lekre farger? Mulighetene er uendelige.

Men hva er da det viktigste å tenke på når du skal kjøpe stoler til lunsjrommet? Her får du noen tips å tenke på når du skal velge stol.

Å tenke på når du velger stoler til lunsjrom

Type miljø

Selvfølgelig er det utrolig viktig å vite hvilken type miljø du kjøper stolene til. Handler det om lunsjrestauranten eller arbeidsplassens lunsjrom, bør man kanskje ha størst fokus på funksjonalitet og kvalitet. Da trenger du stoler som tåler litt slitasje og bruk, og som kan holdes rene på en enkel måte. Spesielt på restauranten kommer kundeklientellet til å variere mye, og da er kanskje ikke stoppede stolputer å foretrekke, men enklere modeller eller stabelbare stoler. På arbeidsplassen der du vet hvem som kommer til å spise lunsj, vil du kanskje gjøre det koseligere eller matche med øvrig innredning dersom det for eksempel inneholder mye treverk eller er supermoderne.

Behov

Det er også viktig å vite hvilke behov du har for miljøet i lunsjrommet, ikke minst når det gjelder kvantitet. Skal du handle til en hel restaurant, kan det være lurt å kjøpe sett. Da får du mange stoler på en gang. Skal du bare piffe opp personal- og lunsjrommet på kontoret med noen enkelte stoler, er det større grunn til å kjøpe én og én. Da har du kanskje også lyst til å se nærmere på noen av de møblene som skiller seg mer ut med tanke på form og farge. Noe annet som må vurderes, er om stolene skal kunne brukes til mer enn ett formål. Mange stoler kan med fordel brukes i andre sammenhenger, for eksempel til konferanser, i venterom eller på møter.

Egentilpasning

Når det gjelder møbler til lunsjrom, har du stor mulighet til å velge hvordan stolene dine skal se ut. Mange av stolene kommer i ulike farger på understellene og setene, der du kan velge å kombinere dem etter egen smak og behag. Det innebærer at du selv kan være med på å bestemme hvordan stolene skal se ut med tanke på for eksempel farge, trekk og understell for å matche resten av innredningen.

Materialer

Når det gjelder stoler til lunsjrom, finnes en rekke ulike materialer å velge mellom, der stammen kan være i tre, metall eller plast. Setet kan være trukket i tekstil, være formstøpt eller i tre. Disse materialene varierer selvsagt mye med tanke på faktorer som vekt, slitestyrke og komfort. Her må du helt enkelt tenke på hvem som skal bruke stolene. Mange stoler er veldig myke og komfortable, og det er selvsagt deilig i mange tilfeller. Men når du skal sitte og spise, bør du ikke synke ned altfor mye, ettersom det gjør at bordet blir for høyt, og det gir en ukomfortabel stilling. Er det dessuten mye slitasje på møblene, bør du tenke på at de skal være lette å rengjøre.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter