Lukk

MØBLER OG INNREDNING FOR OFFENTLIGE MILJØER

Hjem | Kontormøbler | Lydabsorbenter

Lydabsorbenter

Lydabsorbenter til kontoret

I et åpent kontorlandskap med mange mennesker blir lydnivået både støyende og forstyrrende. I slike miljøer er lyddemping en selvfølge for å slippe hodepine og unødvendig tretthet på slutten av dagen. Å forbedre lydnivået ved hjelp av lydabsorbenter er en god idé som lønner seg! På AZ Design har vi alt for stille kontorer. Vi har både bordskjermer og gulvskjermer blant lydabsorbentene våre. Skjermens funksjon skiller seg ut når det gjelder størrelse og plassering – fellesnevneren er at de alle bidrar til et stille kontor og et behagelig lydnivå. Kjøpsguide lydabsorbenter>>

Sortering:
Mobil skrivetavle i glass, lydabsorberende stoff bak, 2 størrelser
MÅNGA VALMÖJLIGHETER
Gulvskjerm med tekstil, inkludert braketter, flere farger, 4 størrelser
NORGES LAVESTE PRIS
Bordavskiller i tekstil, inkl braketter, 1600x600x18 mm, Svart
LAGERVARE
-25%
Bordavskiller i tekstil, inkl braketter, 1800x600x18 mm, Svart
LAGERVARE
-26%
Bordeskjerm Edge, frontmontering, høyde 70 cm, 7 bredder
FRONTMONTERING
Gulvskjerm Edge, lydabsorberende stoff, høyde 150 cm, 3 lengder, 27 farger
MAGNETISKE VEDLEGG
Gulvskjerm Edge, lydabsorberende stoff, høyde 180 cm, 3 bredder, 27 farger
MAGNETISKE VEDLEGG
-20%
Gulvskjerm Edge, lydabsorberende stoff, høyde 135 cm, 3 bredder, 27 farger
MAGNETISKE VEDLEGG
Gulvskjerm Edge, lydabsorberende stoff, høyde 165 cm, 3 bredder, 27 farger
MAGNETISKE VEDLEGG
Bordskjerm Silencio Basic, grå, 3 størrelser
LAGERVARE
ELJ
fra 565 nok
Rek. pris: 955 nok
Bordskjerm DW, grått stoff, 50 x 160 cm
LAGERVARE
-25%
Bordskjerm Silencio Premium, lydabsorberende, grå, 3 størrelser
LAGERVARE
Gulvskjerm Softline 30, med beslag, 9 størrelser, 2 farger, pakke
MANGE VALG
-4%
Gulvskjerm Soneo 30, med ben, 9 størrelser, 2 farger, pakke
MANGE VALG
-4%
Bordskjerm Softline 30, over bord, 5 størrelser, 6 farger
MANGE VALG
-4%
Forlengelsespakke for gulvskjerm H: 50 mm, svart
LAGERVARE
-4%
Startpakke for gulvskjerm H: 50 mm med hjul, svart
LAGERVARE
-4%
Forlengelsespakke for gulvskjerm H: 50 mm med hjul, svart
LAGERVARE
-4%
Bordskjerm Softline 30, hengende bordskjerm, 8 størrelser, 5 farger
MANGE VALG
-4%
Soneo veggabsorber, 2 størrelser, 5 farger
LAGERVARE
-4%
fra 1 610 nok
Rek. pris: 1 680 nok
Gulvskjerm Soneo 50, med beslag, 9 størrelser, 5 farger
LAGERVARE
-4%
Gulvskjerm Softline 50, 9 størrelser, 5 farger
MANGE VALG
-4%
fra 2 185 nok
Rek. pris: 2 280 nok
Startpakke for gulvskjerm H: 50 mm, svart
LAGERVARE
-4%
Bordskjerm Soneo 50, med beslag, 7 størrelser, 5 farger
LAGERVARE
-4%
1 2 Neste »

Kjøpsguide – Lydabsorbenter

De fleste ønsker seg et stille og støyfritt kontor, men virkeligheten ser ofte annerledes ut. For at man skal få et så effektivt og rolig kontormiljø som mulig, er det derfor viktig å benytte seg av riktig lyddemping. Har du noen gang tenkt over hvor mange forskjellige lyder du utsettes for i løpet av en arbeidsdag? Det kan være alt fra bråkete vifter og brummende datamaskiner til småprat og tastetrykking. Selv om lyd forekommer naturlig i alle typer miljøer, er det viktig å prøve å minimere støy på best mulig måte. Dersom støyen er for intens, kan miljøet rett og slett være skadelig på lang sikt. En slik arbeidsplass kommer med stor sannsynlighet til å ha ansatte som rammes av både sykemeldinger og andre problemer. Effektive og fornøyde medarbeidere krever rolige og hyggelige kontorer!

Ulike modeller

Det trenger ikke være vanskelig å velge riktige lydabsorbenter, men det kan være lurt å tenke over hvilke forutsetninger det er på akkurat din arbeidsplass. For å få en optimal lyddemping på arbeidsplassen, kan det derfor være bra å vite at det finnes forskjellige modeller å velge mellom. Vi hos AZ Design guider deg gjerne på veien mot et rolig og behagelig kontor.

Bordskjermer

Bordskjermer er en populær variant av lydabsorbenter. En bordskjerm eller bordavskiller plasseres for eksempel på skrivebordet, og gir både en avskjermende og lyddempende effekt. Bordskjermen er et utmerket alternativ på alle kontorer og arbeidsplasser. Ettersom den ikke krever noen gulvoverflate, er den også et perfekt alternativ hvis du har et rom med begrenset plass. En bordskjerm er en enkel måte å forvandle et åpent arbeidsmiljø til en privat arbeidsplass. Enkel montering gjør at du lett kan bytte plass på lydabsorbentene dine hvis du vil.

Gulvskjermer

I motsetning til bordskjermer, krever gulvskjermer litt mer overflate. Akkurat som navnet antyder, plasseres den lyddempende skjermen på gulvet, hvor den både fungerer som avskiller og gir kontoret ditt god lyddemping. Hvis du er på jakt etter en fleksibel avdeler som også generer et stille kontor, er gulvskjermen den perfekte kandidaten. Takket være at gulvskjermene våre har smarte og stabile fester som gjør at de står av seg selv, er det enkelt å flytte dem rundt i rommet. Slik kan du enkelt skape gode forutsetninger for støyfrie kontorer – hver eneste dag.

Fargevalg

Bordskjermene og gulvskjermene våre er så fine at de godt kan fremheves! Når du velger farge, kan det likevel være en fordel å gå for duse og stilrene farger, for at det skal være lett å integrere lydabsorbentene med den øvrige innredningen på kontoret. Stille kontorer kan med fordel også ha «rolige farger», slik at omgivelsene blir ekstra avslappende og rolige. Hos oss finner du mange ulike farger. Hvis du fortsatt har vanskelig for å bestemme deg, kan det være fint å vite at du kan bestille stoffprøver på www.azdesign.no – alt for at valget ditt av lydabsorbent skal bli så bra som mulig. Ved større bestillinger har du også muligheten til å velge flere farger. Hos oss får du både rask levering og støydemping av høy kvalitet!


LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn

Handlevognen er tom
0 st 0 nok
Til kassen

Prisgaranti

Trygg og sikker e-handel

Betale med Svea Finans