For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmøbler / Lenestoler / Lenestoler med trekk

Lenestoler med trekk

Vi tilbyr mange ulike varianter av lenestoler med trekk til din restaurantinnredning. De fleste kan velges med helt valgfritt trekk i stoff, skinn eller kunstskinn. Enten kan du velge en lenestol med trekk i standardsortimentet vårt, eller så kan vi skreddersy et sittemøbel helt etter dine ønsker. Våre produkter kjennetegnes av høy kvalitet og stilrent design. Finner du ikke det du leter etter online, kontakt gjerne vår kundeservice for å få best mulig hjelp til å finne det du ser etter. Ved større ordre tilbyr vi mengderabatt. Hos oss kan du alltid kjøpe en lenestol trygt og i riktig prisnivå. Kjøpsguide lenestoler med trekk >>

Karmstol Maya, kunstskinn
BM Sweden
fra 3 712,50 nok 5 000 nok
  • Vintage Black kunstskinn
  • Vintage Grey kunstskinn
  • Vintage Light-brown kunstskinn
Lenestol Lausanne Svart stoff
Lagervare
Lenestol Öland i tekstil, 4 farger
Lagervare
MG Furniture
fra 4 775 nok 5 187,50 nok
-43%
TUK 2, valgfri farge stoff/understell
Paged
fra 5 312,50 nok 6 312,50 nok
TUK 1, valgfri farge stoff/understell
Paged
fra 5 487,50 nok 6 500 nok
Lenestol Öland i fløyel, forskjellige design
Lagervare
Lenestol Öland i kunstleder, 4 farger
Lagervare
Lenestol Amsterdam kryssfot, 4 farger
Lagervare
Lenestol Paris, stoff/krom, 2 farger
Lagervare
Loungelenestol Amsterdam, 4 farger
Lagervare
Stol Amsterdam med hjul, 4 farger
Lagervare
Loungestol Flora
BM Sweden
fra 6 987,50 nok 9 400 nok
  • Lys brun
Lenestol Monaco, 4 farger
Lagervare
Sarpsborg Metall
fra 6 962,50 nok 8 450 nok
Matador, valgfri farge på trekk/stativ
inoff.
fra 10 846,25 nok 14 687,50 nok
Lenestol Myra, valgfri farge trekk/ben
et al.
fra 13 412,50 nok 20 262,50 nok
Lenestol Lyon, 2 farger
Lagervare
Sarpsborg Metall
fra 15 537,50 nok 18 975 nok
41 artikler

 

 

Kjøpsguide lenestoler med trekk

 
Er det på tide å fornye innredningen i restauranten din? Da bør du ta en titt på sortimentet vårt innen lenestoler med trekk. Vi tilbyr et stort og variert sortiment av lenestoler med trekk som passer utmerket til å innrede restauranter, kafeer, lounger og kontorer. Du kan stort sett velge helt fritt mellom bestemte stoffer, kunstskinn eller en lenestol i skinn slik at lokalet får akkurat den atmosfæren du ønsker.

Loungemøbler skal gi et innbydende og imøtekommende inntrykk der gjestene forventningsfullt venter på bord. La gjerne loungemøblene og lenestoler med trekk ved bordene gå i samme stil og farge for å skape et stilrent miljø. Vil du blande stiler, bør du holde deg til samme fargetema, ellers kan det lett oppfattes som rotete og lite gjennomtenkt.

Å tenke på når du skal kjøpe lenestoler med trekk

Kjøpsguide lenestoler med trekk

Lokalet

Hvordan lokalet ser ut, er viktig å tenke på når du bestemmer deg for hvilken type lenestol som passer din virksomhet og de menneskene som kommer til å komme innom lokalene. Sats på loungelenestoler hvis lokalet har en del som passer for lounge og rolige samtaler. Det innbyr til en liten stund med avkobling etter middagen, og et sted der kanskje kaffen eller maten kan serveres. Disse lenestolene passer også for foretak som vil ha en mer privat del med et rom for intervjuer eller avslapning. Elegante lenestoler i stoff passer også utmerket til eksklusive selskap og loungerom i forbindelse med eventer og VIP-klubber. En stilren lenestol med litt enklere trekk passer godt på nattklubben eller baren, og en eller flere komfortable lenestoler vil falle godt i smak i et lite selskapsrom.

Designvalg

I det brede sortimentet finner du ordentlige lesestoler til bokkafeen eller den adskilte loungedelen. Sats på et helhetlig design som ikke er altfor pompøst. Hos oss kan du dessuten velge ulike typer møbler i samme serie. Deretter kan du alltids ha en annen farge eller type lenestol i et annet rom, for eksempel i et hvitt rom med blå innredning.

Valgmuligheter innen materialer

Siden vi kan tilby så mange ulike farger og valgfrie materialer for mange av lenestolene, kan lokalet ditt tilpasses helt avhengig av hvilken type virksomhet du driver, og behovet deretter. Velg en stor lenestol som har treben i bøk som er beiset i ulike farger. Gjesten kommer dermed til å merke at du har tenkt gjennom valget. En snurrende lenestol med stålunderstell gir derimot et mer lekent og avslappet inntrykk i en loungedel eller bar.

Når du velger stoppede lenestoler, er det viktig å sørge for at de er lette å håndtere og flytte ved behov. Velg derfor et design som enkelt kan dekkes over, flyttes unna eller stables for ulike eventer eller konferanser. Har du et rom som du ikke kommer til å endre eller flytte på i første rekke, er det derimot smartere å satse på et gjennomtenkt, solid design. Våre lenestoler med trekk tåler ganske mye, siden materialene er tilpasset offentlige miljøer, og derfor blir de ikke så lett skitne. Du kan derfor velge en eksklusiv lenestol uten å være urolig for at den ikke kommer til å tåle belastninger.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter