For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kjøkken og spisesal / Kjøkkenutstyr / Kjøkkenkniver / Japanske kokkekniver / Lakse- og skinkekniv, olivenkvernet

Global Lakse- og skinkekniv olivenkvernet, 27 cm, rustfri

Lakse- og skinkekniv, olivenkvernet
-10%
Beskrivning:

Denne 27 cm lange kniven er skapt for å gi presisjon i hvert kutt, med et langt blad og avrundet spiss som gjør det enkelt å håndtere både skinke og laks samt å kutte perfekte kakebunner. Det olivslipede designet med små fordypninger i bladet reduserer friksjon og forhindrer at maten fester seg, noe som gjør kutteopplevelsen smidig og effektiv. Enten du forbereder et festmåltid eller en enkel middag, vil denne kniven være din trofaste følgesvenn.

Spesifikasjoner:

  • Serie: Global
  • Materiale: Rustfritt stål
  • Størrelse: 27 cm

Vedlikeholdsråd:

  • Rengjøring: Håndvask anbefales med vann og litt oppvaskmiddel. Tørk kniven umiddelbart med et kjøkkenhåndkle etter bruk. Ikke bruk oppvaskmaskin for å beskytte både kniven og maskinen.
  • Underlag: Bruk myke skjærebrett av tre, plast eller sukkerrør for å beskytte knivens egg.
  • Oppbevaring: For å forebygge skader bør kniven oppbevares i et knivfutteral, knivblokk eller på en magnetlist.
  • Vedlikehold: Oppretthold knivens skarphet gjennom regelmessig bruk av brynestav eller våtsliper. For dypere sliping, bruk en slipstein eller lever kniven inn til en profesjonell sliper.
Beskrivning:

Denne 27 cm lange kniven er skapt for å gi presisjon i hvert kutt, med et langt blad og avrundet spiss som gjør det enkelt å håndtere både skinke og laks samt å kutte perfekte kakebunner. Det olivslipede designet med små fordypninger i bladet reduserer friksjon og forhindrer at maten fester seg, noe som gjør kutteopplevelsen smidig og effektiv. Enten du forbereder et festmåltid eller en enkel middag, vil denne kniven være din trofaste følgesvenn.

Spesifikasjoner:

  • Serie: Global
  • Materiale: Rustfritt stål
  • Størrelse: 27 cm

Vedlikeholdsråd:

  • Rengjøring: Håndvask anbefales med vann og litt oppvaskmiddel. Tørk kniven umiddelbart med et kjøkkenhåndkle etter bruk. Ikke bruk oppvaskmaskin for å beskytte både kniven og maskinen.
  • Underlag: Bruk myke skjærebrett av tre, plast eller sukkerrør for å beskytte knivens egg.
  • Oppbevaring: For å forebygge skader bør kniven oppbevares i et knivfutteral, knivblokk eller på en magnetlist.
  • Vedlikehold: Oppretthold knivens skarphet gjennom regelmessig bruk av brynestav eller våtsliper. For dypere sliping, bruk en slipstein eller lever kniven inn til en profesjonell sliper.

Besøkte produkter

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter