For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kjøkken og spisesal / Kjøkkenutstyr / Kjøkkenkniver / Filetkniver / Sashimikniv, 25 cm

Global Sashimikniv, 25 cm, rustfri

Sashimikniv, 25 cm
-10%
Beskrivning:

Denne sashimikniven på 25 cm er et must for alle som setter pris på kunsten å tilberede sushi og sashimi. Med sin presisjon og skarphet tilbyr denne kniven en uovertruffen brukeropplevelse for både amatørkokker og profesjonelle.

Spesifikasjoner:

  • Materiale: Rustfritt stål
  • Lengde: Bladlengde 25 cm

Vedlikeholdsråd:

  • Rengjøring: For å bevare knivens skarphet og glans, bør den vaskes for hånd med vann og litt oppvaskmiddel umiddelbart etter bruk. Tørk den med et kjøkkenhåndkle. Unngå å vaske kniven i oppvaskmaskinen da det kan skade både kniven og maskinen.
  • Underlag: Bruk et skånsomt underlag, som Globals skjærebrett i tre, plast eller sukkerrør, for å unngå skader på kniven.
  • Slitasje: Vær forsiktig med kniveggen; unngå unødvendig slitasje på den og bruk baksiden av kniven for å skrape av skjærebrettet. Unngå også å kutte i frosne råvarer eller harde bein.
  • Oppbevaring: Oppbevar ikke din Globalkniv i bestikkskuffen hvor den kan gni mot andre gjenstander. Bruk heller et knivfutteral, knivblokk eller heng den på en magnetlist med ryggen først.
  • Vedlikehold: Bevar knivens skarphet gjennom regelmessig skjerping med en skjerpestav eller våtsliper. Hvis kniven ikke blir tilstrekkelig skarp, vurder å slipe den med en slipestein eller overlate den til en profesjonell sliper. Japanske kniver bør holdes med en vinkel på 10–15 grader ved sliping.
Beskrivning:

Denne sashimikniven på 25 cm er et must for alle som setter pris på kunsten å tilberede sushi og sashimi. Med sin presisjon og skarphet tilbyr denne kniven en uovertruffen brukeropplevelse for både amatørkokker og profesjonelle.

Spesifikasjoner:

  • Materiale: Rustfritt stål
  • Lengde: Bladlengde 25 cm

Vedlikeholdsråd:

  • Rengjøring: For å bevare knivens skarphet og glans, bør den vaskes for hånd med vann og litt oppvaskmiddel umiddelbart etter bruk. Tørk den med et kjøkkenhåndkle. Unngå å vaske kniven i oppvaskmaskinen da det kan skade både kniven og maskinen.
  • Underlag: Bruk et skånsomt underlag, som Globals skjærebrett i tre, plast eller sukkerrør, for å unngå skader på kniven.
  • Slitasje: Vær forsiktig med kniveggen; unngå unødvendig slitasje på den og bruk baksiden av kniven for å skrape av skjærebrettet. Unngå også å kutte i frosne råvarer eller harde bein.
  • Oppbevaring: Oppbevar ikke din Globalkniv i bestikkskuffen hvor den kan gni mot andre gjenstander. Bruk heller et knivfutteral, knivblokk eller heng den på en magnetlist med ryggen først.
  • Vedlikehold: Bevar knivens skarphet gjennom regelmessig skjerping med en skjerpestav eller våtsliper. Hvis kniven ikke blir tilstrekkelig skarp, vurder å slipe den med en slipestein eller overlate den til en profesjonell sliper. Japanske kniver bør holdes med en vinkel på 10–15 grader ved sliping.

Besøkte produkter

Maya barstol, stabelbar, 4 farger
Lagervare
Ergonomisk kontor/spillstol, Vernazza XL
Lagervare
Arozzi
fra 5 590 nok 6 790 nok
Flere varianter
Filetkniv, fleksibel
Lagervare
Global
fra 1 160 nok 1 410 nok
Flere varianter
KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter